Custard coklat entheng

Custard coklat entheng lan kebak roso, custard karo akèh roso, prasaja kanggo nyiyapake. Kanggo nggawe custard iki kita bakal nggunakake woh kesemek, panganan cuci mulut sehat sing mesthi bakal seneng banget amarga wis coklat. Wis dadi modis banget kanggo nggawe panganan cuci mulut sing luwih sehat, iki salah sijine, mesthine kulawarga utawa tamu sampeyan bakal kaget.

Campuran persimmon karo coklat apik banget, dadi krim sing sugih supaya ora ana sing ngomong apa sing dibutuhake. Iku becik kanggo mangan woh.

Kanthi persimmon, saliyane custard iki, kita bisa nyiyapake permen liyane, kayata custard. Kita ora duwe persimmons kabeh babak taun, sawijining mangsa ora dawa banget, iku saka Oktober kanggo Desember, supaya kita kudu njupuk kauntungan saka nalika kita duwe ing mangsa.

Custard coklat entheng
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 4 wong sèmin
  • 1 yogurt krim manis alami
  • 4 sendok bubuk bubuk koko
Preparation
  1. Kanggo nggawe custard coklat cahya, kita pisanan ngupas persimmons, mbusak pulp kanthi bantuan sendok, lan sijine ing kaca beater utawa ing robot.
  2. Kita nambah yoghurt krim menyang kaca, sing bisa dadi manis utawa tanpa gula. Tambah tablespoons saka coklat karo minimal 70% coklat.
  3. Kita tlatah nganti kita njaluk krim, Gamelan lan kabeh iku uga pipis. Kita nyoba, kita bisa nambah coklat, gula utawa pemanis liyane. Bisa ditindakake tanpa nambah apa-apa sing manis.
  4. Kita sijine krim ing kaca tingal utawa kaca tingal ngendi kita arep kanggo ngawula krim. Kita sijine ing kulkas lan ninggalake kanggo 3-4 jam kanggo nyetel.
  5. Ing wektu porsi kita mbusak banget kadhemen, kita bisa ngawula karo cookie, kacang utawa yen sampeyan seneng krim sethitik, panganan cuci mulut gedhe.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.