Couscous karo tomat lan zaitun ireng

Couscous karo tomat lan zaitun ireng

Iki minangka salah sawijining resep gampang kanggo nyiyapake sing bisa dituju nalika sampeyan ora seneng masak. Couscous karo tomat lan zaitun ireng disiapake sajrone limang menit. Ya, sampeyan maca kanthi bener. Resep sing migunani banget kanggo musim panas nalika sampeyan ora seneng mlebu pawon.

Tomat saiki wis mangsane. Mangan tomat sing enak ora gampang babar pisan suwene setaun saiki kita kudu njupuk kauntungan gampang ditemokake ing pasar. Saliyane tomat, aku wis nambah keju mozzarella lan sawetara zaitun kanggo resep sing bisa diganti karo bahan liyane.

Bahan-bahan apa sing sampeyan pikirake? Contone, kanggo sawetara ara utawa teri sing wis garing. Tilas bakal nambah sentuhan manis ing campuran couscous lan tomat lan sing pungkasan bakal nambah sentuhan uyah. Kajaba iku, aku ngajak sampeyan ngrasakake couscous karo rempah-rempah sing disenengi.

Resepipun

Couscous karo tomat lan zaitun ireng
Couscous karo tomat lan zaitun ireng sing disiapake saiki migunani banget. Sajian cepet banget kanggo nyiyapake, sampurna yen ora ana wektu utawa kepinginan masak.
Pengarang:
Jinis resep: jajanan
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • ½ tuwung sarapan couscous
  • ½ tuwung duduh kaldu sayur kanggo sarapan
  • Sal
  • Mrica
  • Oregano
  • Minyak zaitun ekstra prawan
  • 1 tomat mateng
  • 10 zaitun ireng
  • 1 bal mozzarella
Preparation
  1. Kita panas banyu kanthi jiwit uyah, mrico lan oregano. Nalika wiwit umob, tambahake couscous, aduk, tutup wajan lan pateni geni.
  2. Kita masak couscous suwene 4 menit utawa wektu sing ditemtokake pabrikan.
  3. Banjur kita tambah sendok teh minyak lan kita ngeculake kanthi pari-parian.
  4. We dibagi couscous ing rong piring lan kita nutupi irisan tomat lancip.
  5. Banjur kita nambah zaitun lan keju sing disigar.
  6. Kita uyah lan mrico, kita nganggo klambi minyak gerimis lan ngrasakake couscous iki nganggo tomat lan zaitun ireng.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.