Couscous karo pitik lan brokoli

Couscous karo pitik lan brokoli

Aku seneng resep kaya resep sing dakkandhakake saiki. Resep sing sederhana sing ngidini kita mangan kanthi sehat sanajan ora cukup wektu utawa kepengin masak. Apa sampeyan kelakon asring? Banjur priksa manawa nyathet couscous iki karo pitik lan brokoli.

Couscous dadi sekutu banget yen ora suwe. Iki gandum semolina gandum dheweke masak luwih saka limang menit, wektu sing bakal kita gunakake kanggo nyiyapake kabeh bahan sing ana ing njerone: brokoli sing dimasak, kios ayam lan mrico panggang ing potongan.

Kajaba iku, sampeyan bisa nambah bahan liyane ing sajian iki kanggo ngrampungake. Sawetara mete bakal pas kanthi sampurna, nanging uga sawetara kurma utawa anjir sing wis disigar. Lan yen sampeyan ora bisa milih sentuhan asin saka tutul bekas lan sentuhan manis, aja nyerah! Aku bakal nindakake.

Resepipun

 

Couscous karo pitik lan brokoli
Couscous karo pitik lan brokoli minangka panganan sing pas kanggo jaman semana yen sampeyan ora duwe wektu utawa kepinginan masak. Cathet resepe!
Pengarang:
Jinis resep: jajanan
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 gelas couscous
  • 1 gelas banyu
  • Bubuk bawang putih
  • Sal
  • Mrica ireng
  • A jiwit saka butter
  • 1 brokoli
  • Breast susu pitik, diced
  • Minyak zaitun ekstra prawan
  • 12 gelas mrico panggang kaleng
Preparation
  1. Banyu kasebut digawe panas ing panci nganti umob. Banjur, kita nambah couscous ing, jiwit bubuk papak, uyah lan mrico banjur campur. Kita nutupi kaserol, pateni geni lan masak suwene 5 menit.
  2. Sanalika, ing wajan liyane kanthi banyu asin sing akeh kita masak brokoli ing florets suwene 4 menit. Sawise suwe, kita saluran lan cadangan.
  3. Kita isih duwe perkara kaping telu, coklat dadu pitik bumbu ing wajan nganggo jubin minyak.
  4. Sawise 5 menit masak couscous, wenehake, tambah ½ kacang butter lan kanthi garpu, kita ngeculake pari-parian.
  5. Tambah brokoli, ayam lan mrico sing dicincang banjur dicampur.
  6. Kita nyedhiyakake couscous karo pitik lan brokoli panas.

 

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.