Cookie chip jeruk lan coklat

Cookie oranye nganggo chip coklat, resep sing becik kanggo disiapake karo bocah cilik. Sawetara cookie sing gampang digawe kanggo nyiyapake cemilan utawa kanggo sarapan.

Kue jus sing lembut lan enak kanthi bahan sing enak banget kayata jeruk, cookie sehat. Oranye minangka kombinasi sing sampurna karo coklat, mula cookie kasebut apik banget.

Cookie chip jeruk lan coklat
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 100 ml. jus jeruk
  • Kulit jeruk
  • 1 endhog
  • 180 gr. Saka glepung
  • & 0 gr butter ing suhu kamar
  • 70 gr. saka gula
  • 1 jiwit uyah
  • Ragi 1 sendhok teh
  • Kripik coklat
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake cookie jeruk nganggo chip coklat, luwih dhisik saringan glepung karo ragi.
  2. Ing mangkuk kita lebokake mentega ing suhu ruangan utawa empuk banget bareng karo gula, aduk nganti dicampur nganti campuran lan ana krim.
  3. Banjur kita tambah endhog, dicampur lan integrasi kanthi apik.
  4. Kita parut jeruk lan lebokake ing mangkuk bebarengan karo mentega lan gula, banjur dicampur. Kanthi jeruk sing padha, kita ekstrak jus udakara 100 ml. yen ora ana jumlahe, digunakake oranye liyane.
  5. Kita nambah jus ing mangkuk lan campuran cookie, wis dicampur kabeh kanthi apik.
  6. Kita bakal nambah glepung sethithik demi sethithik ing adonan lan adonan, nganti glepung dicampur kanthi apik. Tambah uyah lan kripik coklat ing adonan. We mbusak.
  7. Kita werni lan wenehake ing kulkas suwene sak jam istirahat.
  8. Oven digawe dadi 180ºC, kanthi panas mudhun lan mudhun, kita njupuk nampan roti, kita bakal nyelehake selembar kertas minyak.
  9. Kita njupuk adonan ing kulkas, njupuk bal lan dilebokake ing nampan lan diwadhahi sethithik nganggo tangan.
  10. Kita lebokake ing oven, kita selehake 12-15 menit utawa nganti emas, kita bakal ati-ati, yen njupuk warna, kita dicopot.
  11. Ayo adhem lan lawati.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.