Cookie Campurrianas, kanggo dicelupake ing kopi

Cookie Campurriana

ing cookie campurrianas dheweke mesthi dadi bagian saka kopi tradisional jam enem ing omahku. Nalika isih cilik, aku seneng nonton cookie kasebut ngombe segelas susu lan saiki aku seneng nanggang. Dheweke ora persis padha, nanging kepuasan nindakake dhewe ndadekake bisa entuk wilangan bulat.

Resep iki gampang banget lan kita ora butuh pitulung saka robot pawon kanggo entuk asil sing apik; garpu lan tangan kita dhewe dheweke cukup kanggo entuk campuran homogen kanggo njupuk oven. Aku yakin manawa sampeyan duwe cookie butter enak; yen sampeyan nyoba, sampeyan ora bakal bisa tuku maneh.

Ingredients

  • 1 endhog
  • 125 g. saka butter
  • 125 g. saka gula
  • 50 g. kacang almond
  • 200 g. glepung jajanan
  • 4 g. ragi

Cookie Campurriana

Ngrampungake

Ing mangkok, kita nyampur butter karo gula kanthi bantuan garpu utawa sawetara batang. Sabanjure kita tambahake endhog sing wis diantemi lan dicampur.

Kita nggabungake ing diayak glepung, ragi lan kacang almond ing lemah lan aduk rata nganti kabeh bahan terintegrasi lan adonan homogen bisa dicapai.

Kita wajan ing baki nganggo kertas greaseproof. Tanganku diiseni minyak kita mbentuk bal lan kita lebokake ing nampan oven, disuntak nganggo garpu. Kita kudu nyelehake kanthi kapisah supaya ora nemplek nalika tuwuh ing oven.

We introduce ing oven digawe panas nganti 200º udakara 10-12 menit, utawa nganti coklat emas.

Nalika sampeyan nggawa dheweke metu saka oven, Ayo dadi adhem cookie ing tray sing padha, sajrone 5 menit, banjur dikirim menyang rak kanggo rampung adhem.

Kita tetep ing kaleng ing papan sing adhem.

Cathetan

Yen sampeyan nindakake ing wayah sore-wayah esuk, dheweke bakal dadi sing paling apik. Dheweke minangka cookie sing menang kanthi istirahat sawetara jam.

Informasi luwih lengkap - Cookie butter lebur

Katrangan lengkap babagan resep

Cookie Campurriana

Wektu persiyapan

Wektu masak

Total wektu

Kilokal saben porsi 400

kategori

Pastry

Maria vazquez

Masak dadi salah sawijining hobiku wiwit cilik lan dadi bokong ibu. Sanajan ora ana gandhengane karo profesi saiki, masak ... Ndeleng profil>

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Tanah lain ngandika

    Dheweke katon sederhana banget lan enak, aku bakal weruh kepiye carane cocog karo aku.

  2.   Manuela, sevillian 1969 ngandika

    Kanca-kanca sing apik, matur nuwun kanggo resep, ciuman

    1.    Maria vazquez ngandika

      Aku seneng sampeyan seneng! Dheweke klasik, sampurna kanggo dicelupake ing kopi sore

  3.   Emilio ngandika

    Halo Sore iki aku wis resep lan resep banget !!