Kue spons waluh

Kue spons waluh

Yen ana siji sing aku seneng babagan cookie ing umume, teksture sing renyah, mula aku dadi rada ragu-ragu babagan nyoba iki. biskuit biskuit, ditondoi dening topping sing renyah lan alus. Nanging, aku ora bisa ngomong liyane babagan cookie spons waluh iki nanging bakal dibaleni maneh.

Waluh minangka bahan sing cocog kanggo nyiapake kalorone resep asin kaya permen. Gabungan karo coklat peteng ing jajan lan biskuit nyedhiyakake keseimbangan antara rasa manis lan asem sing dak tresnani. Lan cookie kasebut ora dikecualian.

Sampeyan bisa apa tanpa coklat peteng, nanging iki ora mung menehi sentuhan kanggo cokotan iki, nanging uga nggawe sampeyan ndeleng tekstur sing beda nalika nyokot. Dadi cookie kasebut seneng banget karo segelas susu utawa kopi. Saiki, ati-ati amarga bakal nyedhot setengah gelas sadurunge sampeyan ngerti.

Resepipun

Kue spons waluh
Biskuit waluh renyah ing njaba lan tender ing njero. Rasakake karo segelas susu utawa kopi ing wayah awan.
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 200 g. waluh panggang
  • 100 g. Saka lenga zaitun
  • 120 g. saka gula
  • 300 glepung
  • 8 g. ragi kimia
  • Kripik coklat peteng
Preparation
  1. Ing mangkok kita ngalahake waluh nganggo minyak zaitun lan gula nganti adonan homogen luwih utawa kurang.
  2. Ing wadhah liyane kita gabungke gandum sing diayak kanthi ragi kimia.
  3. Bahan-bahan garing kasebut dicampur karo sing wis udan sithik, nyampur karo spatula saengga bisa digabung kanthi adonan.
  4. Rampung kita nambah sawetara kripik coklat lan kita campuran maneh.
  5. Kanthi bantuan rong sendhok teh, kita njupuk bagean cilik adonan lan kita setor ing wadhah panggang sing ditutupi kertas, kanthi jarak sing adoh.
  6. Panggang ing suhu 180ºC suwene 20 menit, kira-kira.
  7. Sawise iku, kita nglilani biskuit waluh supaya adhem ing rak kawat sadurunge ngicipi.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Aitana ngandika

    Aku nemokake resep sing menarik sing bisa digawe kanthi pitulung putrine sing seneng masak.

    Aku nembe tuku prosesor panganan Mambo 10090 ing situs web iki lan aku ngarep-arep nyoba pirang-pirang resep supaya bisa diuripake.

    Apa sampeyan bisa nyiyapake adonan nganggo prosesor panganan?