Cookie almond tanpa gluten

Cookie almond tanpa gluten

Yen sampeyan ngalami alergi utawa intoleransi gluten lan / utawa laktosa, sampeyan bisa nikmati cookie kasebut kaya sing dakkarepake. Telung bahan sing gampang digunakake kanggo mbentuk cookie sing apik iki: almond, gula lan endhog. Sederhana, bener?

Padha banget padha karo "Caprichos de Santiago", godaan manis sing ora kudu kantun ing Santiago de Compostela. Preparation iku prasaja lan asil sawetara cookie almond Enak banget kanthi udhara kanggo ngrasakake dosis cilik, yen sampeyan bisa nolak!

Ingredients

Kanggo 20 cookie

  • 2 cangkir glepung almond
  • 1 cangkir gula coklat
  • 1/2 cangkir kacang almond sing dicincang
  • 2 endhog endhog
  • 1 sendok teh ekstrak vanilla
  • Uyah 1 / 2 uyah
  • 1/2 sendhok teh kayu manis

Ngrampungake

Kita nyampur kabeh bahan ing mangkuk nganggo garpu kayu utawa sendok.

Kita mbentuk bal nganggo adonan lan lebokake ing baki panggang sing ditutupi kertas wafel, rada rata.

Kita panggang 15-20 menit jam 180ºC, nganti kecoklatan.

Ayo dadi adhem ing tray 10 menit banjur transfer cookie menyang rak kanggo rampung adhem.

Cookie almond tanpa gluten

Cathetan

Sampeyan bisa muter kanggo nggabungake kacang almond karo kacang liyane. Aku durung nyoba, nanging bakal nyoba.

Katrangan lengkap babagan resep

Cookie almond tanpa gluten

Wektu persiyapan

Wektu masak

Total wektu

Kilokal saben porsi 480

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Salome avila ngandika

    Hai, aku kudu ngerti yen kanggo resep iki, aku bisa nggunakake sulih gula minangka pemanis lan pinten kebutuhan.

    Gracias

  2.   Mariangeles * ngandika

    Kayane mokal yen bisa nggawe cookie Almond tanpa butter utawa minyak, apa sampeyan wis lali bumbu iki ???? Matur nuwun