Roti, coklat lan puding jeruk, tanpa oven

Roti, coklat lan puding jeruk. tanpa oven, panganan cuci mulut éca, prasaja lan gampang kanggo nyiyapake. Resep sing bisa digawe saka panggunaan, karo roti sing wis ditinggal sawetara dina. Saliyane prasaja, cepet nyiyapake lan tanpa oven, bisa rampung lan ing 2-3 jam wis siap.

Puding bisa disiapake kanthi rasa liyane lan macem-macem, bisa digawe nganggo woh, sampeyan uga bisa nyelehake woh ing sirup kayata nanas, peach ...

Kanthi puding roti iki sampeyan bakal kaget kabeh wong.

Roti, coklat lan puding jeruk, tanpa oven
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 6-7 irisan roti rada garing
  • 1 sachet kanggo flan
  • 100 ml jus jeruk lan zest
  • 400 ml susu
  • 4 sendok gula
  • 1 jar karamel cair
  • Kripik coklat
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake puding roti karo coklat lan oranye, tanpa oven, kita bakal miwiti grating jeruk lan jus jeruk.
  2. Ing casserole kita sijine susu menyang geni, kita nyimpen kaca cilik, nambah zest jeruk grated lan gula, kita bakal aduk. Ing tangan liyane ing jug kita sijine jus jeruk, kaca cilik saka susu, kita dissolve envelope saka flan ing dicampur iki, iku kudu uga dipun bibaraken.
  3. Sadurunge susu dadi panas banget, tambahake roti sing disigar utawa diiris. Nalika wiwit godhok, tambahake campuran saka jar, aduk nganti mulai kenthel. Nalika wiwit godhok lan wis kenthel, copot saka geni. Tambah coklat chip, aduk lan nyampur.
  4. Kita nyiyapake cetakan karo karamel cair. Tambah campuran flan. Ayo dadi adhem lan sijine ing kulkas nganti 4-5 jam.
  5. Nalika wektu iki wis liwati, kita njupuk metu saka cetakan, sijine ing sajian sajian.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Margui ngandika

    Lan ya, tinimbang amplop saka flan kita nindakake karo endhog?