Oatmeal, almond lan coklat mug cake kanggo sarapan

Oatmeal, almond lan coklat mug cake kanggo sarapan

Ora ngerti sarapan apa sesuk? Yen sampeyan ora ngerti apa sing kudu didhahar kanggo sarapan, nanging sampeyan pengin dadi sing istimewa, sing ora biasa ing omah, nyiyapake iki. kue cangkir oatmeal, almond lan coklat sing resep aku nuduhake dina. Iku kue sing prasaja banget kanggo nyiyapake lan enak!

Mangkuk lan sawetara batang kanggo nyampur 6 bahan, sampeyan ora butuh luwih akeh kanggo nyiyapake kue iki sing bisa disiapake. mung 3 menit ing gelombang mikro. Apa ora apik yen ora kudu nguripake piranti liyane? Iku pilihan sing trep banget kanggo sarapan sing mbutuhake wektu lan gaweyan sethithik banget.

Apa sampeyan wani nyoba? Aku manawa dhaftar lan úa bakal mungkasi munggah mestekake sampeyan yen ora. Minuman almond, pisang, keripik coklat gelap, almond lan coklat krim... lan ora nambah gula! Aku ora perlu nambah. Saiki yen sampeyan seneng banget manis, sampeyan bakal kantun sendok teh gula.

Resepipun

Oatmeal, almond lan coklat mug cake kanggo sarapan
Kue Mug Oatmeal Coklat Almond iki minangka sajian akhir minggu sing apik kanggo sarapan. Tes! Sampeyan bakal njupuk 5 menit kanggo nindakake ing gelombang mikro.
Pengarang:
Jinis resep: Desayuno
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 endhog L
  • 55 g. oatmeal
  • ½ sendhok teh bubuk manggang
  • Jiwit kayu manis
  • 125 ml. ngombe almond
  • ½ gedhang mashed gedhe
  • 1 sakepel kripik coklat
  • 1 tablespoon almond lan coklat krim
Preparation
  1. Kita ngalahake endhog Ing mangkuk lan sawise rampung, kita gabungke oatmeal, ragi kimia, kayu manis, minuman sayuran lan nyampur nganti terintegrasi.
  2. Banjur nambahake pisang lan kripik coklat lan nyampur maneh.
  3. Dadi, kita ninggalake adonan ing mangkuk sing padha, utawa ing kita dibagi dadi rong cangkir njupuk menyang akun sing keuangan ora rong pertiga ing dhuwur saka wadhah.
  4. Kita njupuk menyang gelombang mikro lan kita masak ing 800W. Yen sampeyan wis dibagi adonan dadi rong cangkir, sampeyan bakal cukup kanggo masak saben siji kanthi kapisah sajrone 160 detik. Yen sampeyan wis ninggalake kabeh adonan ing mangkuk, sampeyan kudu menehi wektu liyane. Kaping pisanan bakal nyoba lan kesalahan.
  5. Sawise kue wis curdled nanging empuk, sprinkle karo krim almond lan coklat lan seneng suam-suam kuku.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.