Coba teken zucchini panggang sing enak iki

Tongkat zucchini panggang

Ing omah kita entuk akeh zucchini ing musim. Kita nyiyapake krim iki, tart sing gurih lan cemilan kaya sing dakkarepake dina iki: teken zucchini panggang. Resep sing gampang banget kanggo mangan zucchini kanthi cara liya sing diiringi saos favorit.

Saus apa sing pengin sampeyan gabungke karo zucchini sticks iki? loro siji saos tomat krasan kayata sauce yogurt karo papak lan linglang pas sampurna ing resep iki, nanging mesthi sampeyan bisa mikir liyane kanggo ngrampungake proposal iki.

Tepung, breadcrumbs, keju lan rempah-rempah iku kunci kanggo masak teken iki. Bawang putih, oregano, paprika lan kari minangka favoritku, nanging sampeyan bisa ngganti resep sing paling disenengi utawa ana ing pantry. Sing penting ing kene sampeyan nyoba lan nemokake iringan sing apik kanggo daging lan iwak.

Resepipun

Coba teken zucchini panggang iki
Nggolek cemilan sehat? Coba teken zucchini panggang iki karo salah sawijining saos favorit.
Pengarang:
Jinis resep: Napsu
Porsi: 3
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 zucchini
  • Endhog 2
  • 4 sendhok tepung
  • 2 sendok makan potongan roti
  • 1 tablespoon saka wêdakakêna keju
  • 1 sendhok teh papak bubuk
  • ½ sendhok teh paprika
  • ½ kari sendok teh
  • ½ sendok teh oregano
  • Uyah lan mrica ireng kanggo rasa
Preparation
  1. Oven digawe panas nganti 220ºC.
  2. Kita ngethok zucchini ing tebu saka 1 sentimeter nglukis, kira-kira.
  3. Kita ngalahake endhog ing mangkuk lan ing liyane kita nyampur bahan liyane kanggo nyiyapake adonan.
  4. Sawise rampung, pass tongkat kanthi endhog dhisik lan kanggo campuran sawise.
  5. Nalika kita nindakake, ing sijine ing tray oven.
  6. We pungkasanipun entuk wong panggang kanggo 15-20 menit.
  7. Kita ngawula zucchini sticks panas karo sauce favorit kita.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.