Chorizos ing anggur putih

Chorizos ing anggur putih. Dina iki aku nggawa resep sing enak lan enak, tusuk sate utawa tapa sing apik banget. bisa rampung karo chorizo ​​utawa chistorra sing apik.

Ing bar apa wae, kita bisa nemokake tapa iki, nanging nggawe ing omah ora ateges apa-apa lan enak banget. Kita mung kudu golek chorizo ​​sing apik, bisa dadi sosis cilik utawa gedhe banjur dipotong-potong. Sing isih ana yaiku nambah anggur sing putih lan mula. Panganan sing gampang banget, bisa kanggo cemilan, utawa minangka wiwitan.

Sate chorizo ​​krasan. Lan aja nganti lali roti !!! Tapa iki ora bisa dipangan tanpa roti sing apik.

Chorizos ing anggur putih
Pengarang:
Jinis resep: Napsu
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Chorizos utawa chistorra 300 gr.
  • 1 gelas anggur putih cilik 150 ml.
  • 1 godhong teluk
  • 1 lenga zaitun
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake sajian chorizo ​​nganggo anggur putih, luwih dhisik kita chorizos dadi potongan yen gedhe, sampeyan uga bisa nggunakake chistorra, sing luwih alus lan apik banget kanggo nggawe panganan pembuka.
  2. Kita nyiyapake wajan kanthi minyak sing sithik banget, mula bakal digawe panas sing rata. Yen wis panas, kita tambah potongan chorizo, kita banjur masak supaya ngeculake minyak sithik mula ora krasa asem. Banjur kita ngobong geni.
  3. Sawise nambah panas, kita mung kudu coklat chorizo ​​ing kabeh sisih, banjur ditambahake godhong teluk lan gelas anggur putih. Kita nglilani alkohol nguap.
  4. Ayo dienggo bareng-bareng nganti 5 menit kanthi panas sedhengan supaya chorizo ​​ngicipi rasa anggur. Lan siyap !!!
  5. Rasakake sosis sing enak karo anggur putih !!!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.