Cepet Chocolate Cheesecake

Cepet Chocolate Cheesecake

Kue keju sing dakundang kanggo nyiyapake dina iki sampurna kanggo nambani sampeyan kanthi manis dina iki utawa sesuk utawa… Nyiyapake adonan gampang lan cepet; Sampeyan ora mbutuhake luwih saka 10 menit kanggo nggawa menyang oven. Mulane kita wis mbaptis minangka cheesecake coklat cepet.

A cheesecake tansah alternatif apik kanggo panganan cuci mulut nalika kita duwe tamu. Iki minangka panganan cuci mulut sing gampang ditindakake amarga meh kabeh kita seneng. Nyetel jumlah kanggo jumlah tamu bakal gampang kanggo sampeyan, sampeyan mung kudu Multiply lan milih tray luwih gedhe.

Bahan-bahan panganan cuci mulut iki gampang banget, sampeyan bakal nemokake kabeh tanpa kesulitan ing supermarket sampeyan. Lan sanajan meksa kita nguripake oven, soko aku ngerti sing ora everyone seneng ing mangsa panas, mikir sing bakal mung 25 menit. Apa 25 menit?

Resepipun

Cepet Chocolate Cheesecake
Cheesecake coklat cepet iki sampurna kanggo panganan cuci mulut. Prasaja lan cepet kanggo nggawe, iku sumber gedhe nalika sampeyan duwe tamu.
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 185g saka keju kocok
  • 1 endhog
  • 2 sendhok gula
  • 15 g. tepung jagung
  • Coklat utawa bar energi coklat
Preparation
  1. Sijine keju sing diantemi, endhog lan gula ing mangkuk lan aduk kanthi whisk nganti sampeyan entuk campuran homogen.
  2. Banjur nambahake tepung maizena lan aduk nganti terintegrasi.
  3. Banjur tuangake campuran kasebut menyang cetakan kanthi ukuran 13 × 13 sentimeter. Yen sampeyan pengin unmold gampang kanggo saiki lan Cut menyang bagean, sijine kertas baking ing dhasar.
  4. Selehake sawetara potongan coklat lan bar lan nggawa menyang oven.
  5. Panggang ing suhu 180ºC suwene 25 menit utawa nganti cheesecake wis disetel.
  6. Njupuk metu lan supaya cheesecake cepet kelangan kanggo rasa.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.