Celupake keju krim karo celery lan kenari

Kanthi keju krim sing enak, seledri, sawetara sayuran lan kacang-kacangan, kita bakal nyiapake panganan sing apik kanggo nyebar potongan roti gandum, sing bakal ngasilake kanapes sing apik banget kanggo rasa minangka pamula sing adhem kanggo acara apa wae.

Úa:

2 celery putih, disigar
250 gram keju krim sing enak banget
Kenari disigar 50 gram
1 bawang ijo, disigar
1 sendhok parsley sing wis disigar
Klamben 1 sendhok (mustar)
Uyah lan mrico, rasa
jus jeruk nipis, kanggo rasa
irisan roti gandum kabeh diiris

Preparation:

Ing mangkuk, campuran keju krim karo uyah, mrico, jus lemon lan klamben (sawi).

Banjur lebokake celery, kenari, peterseli, lan bawang ijo. Pungkasan, campuran bahan-bahan kasebut kanthi apik lan lebokake roti gandum. Yen sampeyan ora nggunakake krim saiki, simpen ing kulkas sing ditutupi bungkus plastik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.