Celiacs: gnocchi beet tanpa gluten

Kita bakal nyiyapake resep tanpa gluten sederhana kanggo kabeh wong sing nandhang penyakit celiac supaya bisa ditrapake minangka sajian utama lan ngiringi saos utawa minyak zaitun prawan liyane.

Úa:

500 gram bit
100 gram tepung jagung
100 gram keju parut tanpa lem
50 gram mentega
1 endhog
Uyah, mrico lan pala, kanggo rasa

Preparation:

Kupas lan potong bit dadi potongan banjur godhok. Banjur selehake lan gawe puri. Ayo adhem nganti sawetara menit, tambahake tepung jagung, endhog, mentega lan keju lan parutan sethithik kanggo rasa. Campur persiyapan kanthi becik lan nyiyapake gnocchi kanthi cara sing biasa.

Pungkasane, masak ing pot kanthi banyu sing umob lan jiwit uyah lan nalika munggah ing ndhuwur, ucek lan porsi bagian sing dibarengi karo saus sing dipilih.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.