Cangkir kopi lan krim coklat

Cangkir kopi lan krim coklat, panganan cuci mulut sing gampang lan enak, cocok kanggo para penggemar kopi. Pencuci mulut sing gampang banget sing disiapake sajrone 10 menit lan isih ana ing beku, kita kudu njupuk 5 menit sadurunge disiapake lan siyap dipangan !!!

Iki cangkir kopi lan krim coklat iku kanggo ngrampungake sajian sing apik, krim kopi alus sing diiringi sawetara tetes coklat, campuran sing apik banget. Makanan penutup kanggo gawe kaget para tamu. Apik banget kanggo ngancani cookie sing wis disigar.

Cangkir kopi lan krim coklat
Pengarang:
Jinis resep: panganan cuci mulut
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 350 ml susu kental
  • 400 ml krim kocok
  • 2-3 sendok kopi sing larut
  • Bubuk Kakao
  • Tetes coklat
Preparation
  1. Kita bakal ngombe krim lan susu kenthel banget ing kulkas sadurunge dikalahake. Penting banget yen adhem banget, krim kasebut bisa dilebokake ing beku nganti 10 menit sadurunge dikalahake.
  2. Kita sijine ing mangkuk, susu kental, krim sing adhem banget lan sawetara sendok kopi larut. Kita bakal dipasang nganggo sawetara rod listrik.
  3. Kita nyoba, sampeyan bisa nambah kopi maneh yen luwih kuwat lan campuran. Kita nambah sawetara tetes coklat lan dicampur kanthi tliti supaya ora mudhun krim kasebut.
  4. Krim kasebut dilebokake ing tas kue, utawa ing mangkuk yen durung nggunakake. Bakal ditinggalake ing kulkas. Supaya luwih apik, wenehake ing beku nganti 15 menit sadurunge dilayani.
  5. Kanggo kasedhiya, kita nyiyapake sawetara gelas. Kita nyelehake mousse kopi.
  6. Kita nambah sawetara kripik coklat.
  7. Kita tabur nganggo bubuk koko.
  8. Kita bisa nyimpen kacamata sing wis disiyapake ing mesin pembeku lan nggawa metu 5 menit sadurunge disajikake.
  9. Manfaatna !!!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.