Cangkir Krim Vanilla Waluh

Cangkir Krim Vanilla Waluh

Taman iki wis loma taun iki ing labu. Supaya kita "dipeksa" ngasah kapinteran kanggo nggabungake menyang panganan kanthi cara sing beda-beda supaya ora bosen. Bubar, aku wis nyiyapake cangkir iki krim vanilla lan waluh aku ngajak sampeyan nyoba.

Panganan cuci mulut sing asli lan beda kanggo ngejutake wong ing omah. Ngluwihi biskuit lan kue, dadi populer ing halloween, ora biasane nggunakake labu ing panganan cuci mulut. Cawan krim vanilla waluh minangka kesempatan sing apik kanggo eksprimen. Sederhana kanggo nyiyapake, dheweke ora bakal butuh wektu akeh saka sampeyan.

 

Cangkir Krim Vanilla Waluh
Gelas cilik krim vinilla lan waluh iki minangka panganan cuci mulut sing beda lan asli. Apa sampeyan wani nyoba? Dheweke gampang lan cepet disiapake.
Pengarang:
Jinis resep: dessert
Porsi: 3-4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
Kanggo remah cookie
  • ½ cangkir remah cookie (pencernaan).
  • 1 sendok gula gula
  • ½ sendhok teh kayu manis.
  • 10 g. mentega lebur
Kanggo krim vanilla
  • 200 ml krim
  • 1 sendhok gula bubuk
  • 1 Ekstrak vanili sendok teh
Kanggo krim waluh
  • 350 g. waluh dikupas
  • Jus saka 2 jeruk keprok
  • 1 sendhok teh kayu manis.
  • ¼ jahe sendok teh.
  • ⅛ sendhok teh cengkeh lemah.
  • 2 sendhok gula
Preparation
  1. Ing sawijining rwadhah aman gelombang mikro Kita ngenalake kabeh bahan krim labu. Tutup wadhah nganggo bungkus plastik lan masak ing gelombang mikro sajrone 10 menit kanthi maksimal. Kita mriksa manawa waluh empuk; Yen ora, kita bisa menehi sawetara menit maneh.
  2. Nalika masak, campuran ing mangkuk kabeh bahan kasebut remah cookie. We dipesen
  3. Kita ngremuk kabeh bahan krim waluh nganti krim sing entheng lan alus. We dipesen
  4. Pungkasan, kita nyiyapake krim vinilla. Kita ora ngalahake kadhemen kanggo iki. Nalika wiwit dipasang, tambahi gula lan vanila lan terus diantemi nganti diintegrasi. We dipesen
  5. Kita nglumpukake gelas. Selehake sendok makan remah cookie ing sisih ngisor siji-sijine. Sabanjure, lapisan krim vinilla lan ing sisih ndhuwur iki uga sendok remuk cookie.
  6. Kita terus nganggo lapisan krim waluh, banjur diterusake vinilla liyane. Kita mahkota karo sawetara cookie utawa Kripik coklat.
  7. Kita adhem adhem.
Informasi nutrisi saben porsi
Kalori: 210

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.