Gelas apel lan yogurt

Kacamata apel lan yoghurt, panganan cuci mulut sing entheng lan entheng, cocog kanggo sampeyan sawise mangan sing akeh banget, kayata ing preinan iki.
Nedha awan utawa nedha bengi ora bisa rampung tanpa panganan cuci mulut. Ing partai kasebut karo mantecados lan nougat, panganan cuci mulut kudu entheng, Yen ora, sampeyan ora bisa terus mangan, amarga dina iki nalika ora tangi saka meja lan kita terus lan terus mangan….

Iki panganan cuci mulut sing disiyapake kanthi sawetara bahan, panganan cuci mulut sing sehat lan enthengBisa disiapake luwih dhisik lan ditinggalake ing kulkas nganti wis diwenehake.

Gelas apel lan yogurt
Pengarang:
Jinis resep: panganan cuci mulut
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 3 apel
  • 4 yogurt krim, Yunani ...
  • ½ jeruk nipis
  • 1 sendhok teh
  • 50 gr. gula coklat
  • 1 sendhok teh kayu manis
  • Godhong cilik
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake cangkir apel lan yoghurt, luwih dhisik bakal nyiyapake bahan-bahan kasebut.
  2. Kita ngiris apel lan mbusak tengah kanthi bantuan corer utawa kanthi piso.
  3. Kita ngethok apel dadi cilik lan sawetara isih gedhe dihias.
  4. Kita lebokake satin karo mentega, tambah apel, masak nganti 5 menit, banjur lebokake gula, aduk aduk karo apel lan nalika apel wis kepenak, kita bisa kari sethithik, tambah kayu manis, aduk lan kita dipateni. Ayo dadi adhem.
  5. Ing wektu iki, kita nyolong yen pengin nyelehake luwih akeh gula utawa kayu manis.
  6. Ing mangkuk, kita nambahake yogurt, ngalahake uga.
  7. Ing kaca tingal sing arep diwenehake, kita bakal miwiti nyelehake potongan apel ing sisih ngisor.
  8. Kita nutupi lapisan yoghurt sing apik.
  9. Ing sisih ndhuwur, kita bakal nyelehake potongan apel kanggo dekorasi, disiram karo kayu manis.
  10. Kita bakal dilebokake ing kulkas nganti kasedhiya wektu.
  11. Lan dheweke bakal siyap. Kanggo nyiyapake cangkir apel lan yoghurt, luwih dhisik bakal nyiyapake bahan-bahan kasebut.
  12. Kita ngiris apel lan mbusak tengah kanthi bantuan corer utawa kanthi piso.
  13. Kita ngethok apel dadi cilik lan sawetara isih gedhe dihias.
  14. Kita lebokake satin karo mentega, tambah apel, masak nganti 5 menit, banjur lebokake gula, aduk aduk karo apel lan nalika apel wis kepenak, kita bisa kari sethithik, tambah kayu manis, aduk lan kita dipateni. Ayo dadi adhem.
  15. Ing wektu iki, kita nyolong yen pengin nyelehake luwih akeh gula utawa kayu manis.
  16. Ing mangkuk, kita nambahake yogurt, ngalahake uga.
  17. Ing kaca tingal sing arep diwenehake, kita bakal miwiti nyelehake potongan apel ing sisih ngisor.
  18. Kita nutupi lapisan yoghurt sing apik.
  19. Ing sisih ndhuwur, kita bakal nyelehake potongan apel kanggo dekorasi, disiram karo kayu manis.
  20. Kita bakal dilebokake ing kulkas nganti kasedhiya wektu.
  21. Lan dheweke bakal siyap.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.