Cah ayu kanthi jamur lan wortel

Cah ayu kanthi jamur lan wortel

Dina iki aku ngajak sampeyan nyiyapake a sajian cah ayu lan cepet. Resep sing sampeyan siyap sajrone 20 menit lan bakal dadi sumber sing apik kanggo ngrampungake menu minggon tanpa ngenteni akeh wektu kanggo masak. Cah ayu kanthi jamur lan wortel, aku wis menehi jeneng sajian istimewa iki.

Supaya luwih cepet nyiyapake sajian pitik iki aku wis digunakake kacang kalengan, nanging yen sampeyan ora kuwatir babagan wektu, sampeyan bisa masak kanthi cara tradisional utawa kanthi pot cepet. Kaya sing sampeyan bakal weruh ing langkah demi langkah, aku wis ngumbah kacang kalengan sadurunge nambahake kanggo ngilangi uyah sing berlebihan, nanging sampeyan ora kudu nindakake.

Sing kudu sampeyan lakoni supaya rasa iki entuk panganan yaiku nyiyapake tumis karo bawang, mrico lan tomat. Sampeyan bisa nggunakake tomat alami utawa supaya luwih cepet, totohan tomat sing dikemas kaleng utawa uga tomat goreng. Awakmu dhewe! Apa kita bakal miwiti?

Resepipun

Cah ayu kanthi jamur lan wortel
Sajian cah ayu kanthi jamur lan wortel paling becik kanggo ngrampungake menu minggon. Sederhana, enak lan lengkap.
Pengarang:
Jinis resep: legume
Porsi: 2-3
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 pot keju panggang
  • Wortel 2
  • 1 cebolla
  • 1 mrico lonceng ijo
  • ½ mrico abang
  • 280 g. jamur
  • 1 gelas tomat remuk
  • ½ segelas banyu
  • Uyah rasa
  • Mrico kanggo rasa
  • 1 sendhok teh paprika
  • Minyak zaitun ekstra prawan.
Preparation
  1. Kita ngupas wortel lan masak ing panci isi banyu utawa gelombang mikro.
  2. Kangge, kita potong bawang lan mrico. Sawise disigar, ing tumis ing kaset nganggo rong sendok minyak kanggo 8-10 menit.
  3. Yen wis diwenehi warna, kita nggabungake jamur sing disigar lan tumis suwene sawetara menit kanthi panas medium.
  4. Sawise kita nambah tomat, paprika, setengah gelas banyu lan rempah-rempah. Campur lan masak sawetara menit maneh ing geni panas.
  5. Pungkasane nambah wortel mateng sing wis disigar lan ngicipi cah ayu. Campur lan godhok nganti suwene sawetara menit supaya rasane rampung leleh.
  6. Kita nyawisake cah ayu kanthi jamur lan wortel sing anget.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.