Bubur oatmeal pisang kanthi krim almond

Bubur oatmeal pisang kanthi krim almond

Sampeyan ngerti carane aku seneng bubur, uga dikenal minangka bubur. Sajrone musim panas, biasane dak ganti karo alternatif liyane, nanging ing wulan September kanthi rutinitas, dheweke bali dadi sarapan ing sarapanku. Wingi aku nyiapake iki bubur gandum lan banana karo krim almond sing dakusulake kanggo sampeyan dina iki.

Bubur minangka alternatif tradisional lan nyenengake banget ing taun iki, nalika esuk lan bengi wiwit adhem. Dheweke uga ngisi sampeyan energi kanggo ngadhepi kabeh sing mbuwang esuk marang sampeyan. Resep sing dakusulake saiki minangka salah sawijining sing paling gampang, nanging ora kalah apik.

Gampang disiyapake. Bubur oat lan pisang kanthi krim almond mbutuhake luwih saka nyawiji lan dadi panas. Mung 10 menit Sampeyan wis siyap mangkuk bubur sing bisa ditambahake kabeh topping sing dikarepake. Aku seneng kombinasi pisang lan coklat, nanging sampeyan bisa ngganti liyane.

Resepipun

Bubur oatmeal pisang kanthi krim almond
Bubur Oatmeal Pisang karo Almond Cream iki minangka alternatif sarapan sing apik. Gampang, cepet lan nyenengake.
Pengarang:
Jinis resep: Desayuno
Porsi: 1
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 3 sendok makan gandum gulung
  • 150-200 ml omben almond
  • 1 gedhang mateng.
  • ½ sendok krim almond
  • Kripik coklat (kanggo dekorasi)
  • Kayu manis (kanggo dekorasi)
Preparation
  1. Kita nyampur karo panci 3 sendok makan gandum, 150 ml omben almond, banana gedhang mateng lan ½ sendok krim almond.
  2. Sawise, kita panas lan godhok. Sawise mendidih kita masak kanthi panas sedheng / sedheng wolung menit, aduk gruel saka wektu kanggo wektu. Yen seneng bubur korek, kita susu luwih sithik.
  3. Sawise wolung menit kita nglayani bubur karo setengah pisang liyane, disigar lan dipanggang, sawetara kripik coklat lan kayu manis.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.