Morenitos, klasik sing apik banget

Rambut coklat

Para brunette dheweke minangka panganan sing dingerteni kabeh, godaan manis sing angel ditolak. Aku bubar nemokake resep lawas; Ya, salah sawijining sing wis ditulis ing selembar kertas sing sampeyan kira wis ilang, lan aku ora bisa kliwat menehi kesempatan kanggo manggang ing omah.

Asil kasebut mirip banget karo brunette komersial, nanging kanthi nambah kepuasan yen wis masak nganggo tangan sampeyan dhewe. Ing kasusku aku milih coklat peteng bungkus nanging sampeyan bisa ngowahi resep lan adaptasi karo jinis coklat sing paling disenengi. Alkohol? Uga coba iki cookie brownie, Sampeyan bakal kaget!

Ingredients

Kanggo 22 unit

  • 100 g. lard ing suhu kamar
  • 220 g. Saka glepung
  • 60 ml anggur putih
  • 3 sendok teh gula
  • Penggemar coklat peteng
  • 1 sendhok teh butter

Rambut coklat

Ngrampungake

Panaskan oven nganti 180º

Ing mangkuk, kita ngenalake mentega, glepung, gula lan anggur putih lan aduk kanthi aduk manual utawa listrik nganti entuk tekstur homogen.

Ing meja glepung kita babagan adonan Kanthi roller nganti kita entuk lembaran tebal 1,5 cm lan ngethok cookie kanthi bantuan pemotong bunder utawa alat liyane sing ngidini sampeyan menehi brunette kanthi bentuk bunder.

Kita diselehake ing nampan sing diiseni kertas greaseproof lan kita lebokake oven, udakara 12 menit utawa nganti rada kecoklatan ing pinggir.

Nalika adhem ing rak, kita nyiyapake coklat kanggo topping, lebur karo butter ing bain-marie. Banjur, ngewangi kita nganggo rong sendok teh lan alus banget, kita adus coklat ing coklat, dicelupake lan dilebokake ing nampan kanthi foil aluminium.

Dipuntedahaken, ing kita lebokake kulkas 1 utawa 2 jam supaya coklat kenceng.

Informasi luwih lengkap -Kripik coklat cookie brownie dadi manis dhewe!

Katrangan lengkap babagan resep

Rambut coklat

Wektu persiyapan

Wektu masak

Total wektu

Kilokal saben porsi 480

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Cris ngandika

    Halo, sugeng siang
    Aku arep takon sawetara pitakonan yen sampeyan ngidini
    Nggunakake anggur putih kaya apa?
    Sawetara merek khusus?
    Dhiameter apa kurang luwih?
    Apa sampeyan bisa menehi fondant coklat sing digunakake? Yaiku nalika aku rada rikat karo coklat iki
    Matur suwun kabeh
    Salam saka Cfis

    1.    Maria vazquez ngandika

      Ing kasus iki, Cris anggur putih semi manis. Minangka kanggo coklat, Nestle Negro kanggo panganan cuci mulut bisa menehi sampeyan. Ukuran brunette udakara 4 cm. Aku ora ngerti apa aku ninggalake sesuatu, muga-muga aku wis nulungi sampeyan.