Cheescake brownie

Cheescake brownie campuran loro panganan cuci mulut sing bareng-bareng spektakuler, enak, amarga rasa coklat sing kuat karo bedane kue keju sing luwih alus iku spektakuler. Rasa seneng panganan cuci mulut.
Mesthi wae sampeyan wis nggawe loro resep kasebut kanthi kapisah, mula gampang sampeyan nyiyapake. Brownies cheescake iki gampang digawe lan katon apik.
Loro panganan cuci mulut masakan Amerika sing kondhang. Makanan penutup sing cocog kanggo perayaan, para tamu mesthi seneng.
Kue iki digawe ulang taun lan sukses banget. Aku nyaranake kanggo sampeyan.

Cheescake brownie
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 12
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Gra kanggo brownie ing:
  • 200 gr. panganan cuci mulut coklat
  • 200 gr. saka butter
  • Endhog 4
  • 225 gr. saka gula
  • 125 gr. Saka glepung
  • Fora kanggo keju keju:
  • 300 gr. keju krim
  • 375 gr yoghurt utawa keju sing dikocok
  • Endhog 3
  • 180 gr. saka gula
  • 50 gr. tepung jagung (Maizena)
Preparation
  1. Kanggo nggawe brownies cheescake, kita bakal miwiti nganggo brownie.
  2. Oven digawe panas nganti 180ºC, pelumas cetakan sing bakal digunakake karo mentega lan lebokake kertas bakar.
  3. Kita miwiti karo coklat, kita nyawiji coklat karo mentega ing gelombang mikro, banjur diaduk kanthi apik.
  4. Kita njupuk mangkuk, nambah endhog lan gula, kita ngalahake, nambah tepung diayak, kita integrasi kanthi apik supaya ora ana benjolan lan pungkasane nggabungake coklat sing wis ilang. We dipesen
  5. Kita nyiyapake cheescake:
  6. Ing mangkuk, kita lebokake kabeh bahan cheesecake. Kita ngalahake kabeh kanthi apik nganti krim sing apik.
  7. Kita lebokake adonan coklat ing cetakan lan keju ing sisih ndhuwur. Kanthi pucuk piso kita bakal nggawe swirls kanggo nyampur adonan.
  8. Kue sijine ing oven udakara 40 menit. Kita bakal mriksa kanthi nusuk tengah kue nganggo tusuk utawa piso, bagean keju kudu ditinggalake nanging bagean brownie kudu lembab.
  9. Yen wis, kita njupuk lan adhem.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.