Saffron bream karo cherrys

Saffron bream karo cherrys

Apa sampeyan seneng iwak panggang? Yen mangkono, iki bream segara saffron karo cherrys ora bakal ninggalake sampeyan indifferent. Kita wis masak bream segara kanthi cara sing beda-beda sajrone pirang-pirang taun ing Resep Masakan, nanging aku kudu ngakoni yen saffron menehi sentuhan khusus.

Sampeyan ora butuh wektu suwe kanggo nyiyapake iki Panggang emas. Yen cilik kaya sing wis daksiapake wektu iki, mung setengah jam. Yen, ing tangan liyane, bisa meksa sampeyan ngirim bawang liwat wajan kanggo sawetara menit sadurunge. Iki carane aku iku kanggo nggawe manawa iku banget alus.

Kanggo liyane, kita mung kudu ngurus nyelehake kabeh bahan ing sumber lan nggawa menyang oven. Tombol ing kene yaiku remukan karo kang kita bakal rerumput segara bream lan kalebu papak, parsley lan saffron, lan wektu baking. Aja kakehan utawa iwak bakal garing. Apa sampeyan butuh panganan cuci mulut? Coba iki flan coklat ora panggang lan rampung mangan.

Resepipun

Saffron bream karo cherrys
Bream saffron karo ceri dimasak ing oven lan dadi sajian sing enak kanggo saben dina lan acara gedhe.
Pengarang:
Jinis resep: main
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 mas
  • 1 bawang putih
  • 2 rolas tomat ceri
  • 2 cengkeh saka papak
  • ½ sendok teh parsley disigar
  • Sawetara utas kunyit
  • Sal
  • 1 limón
  • Minyak zaitun ekstra prawan
  • ½ segelas anggur putih
Preparation
  1. Cut bawang dadi julienne strip lan poach ing wajan, karo cipratan lenga, limang menit.
  2. Nalika, Kita nyiapake mashed. Kanggo nindakake iki, tambahake bawang putih sing disigar, parsley, benang saffron lan uyah menyang mortir. Kita bisa nganti meh mbentuk tempel lan banjur nambah sendok teh lenga lan jus lemon sethitik. Nyampur uga lan cadangan.
  3. Banjur kita nyelehake bream segara ing banyu mancur cocok kanggo open lan kita nyebar interior uga karo mashed. Kita nutup lan nggunakake sisa mashed kanggo nyebar ing njaba.
  4. Tambahake bawang bombay ing wajan, rada lemes, tomat ceri lan linglang ing potongan.
  5. Kita njupuk menyang oven lan masak ing 180ºC suwene 12 menit. Banjur, kita mbukak bream segara, banyu karo anggur putih lan supaya rampung masak.
  6. Kita nyedhiyakake bream laut saffron kanthi ceri panas.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.