bolongan donat vegan

bolongan donat vegan

Menehi dhewe nambani manis banget prasaja lan cepet karo iki bolongan donat vegan. a goreng manis kang digawe mung telung úa, saliyane sing digunakake kanggo battering lan Frying. Apa sampeyan wis pengin nyiyapake lan malah nyoba?

Yogurt, sirup lan glepung mung sampeyan kudu nyiyapake adonan kanggo bolongan donat iki. Apa sampeyan bisa ngganti sirup kanggo madu? Mesthi wae. Ana sawetara owah-owahan sing bisa sampeyan lakoni ing resep iki, nanging nalika disedhiyakake iku enak, kita njamin sampeyan.

Sawise adonan wis rampung, cukup kanggo nggoreng lan nutupi. Ing omah kita seneng gula klasik lan kayu manis, kanthi kayu manis sing apik. Coba wong-wong mau! Padha godaan gedhe. Sing apik yaiku kanthi langkah kasebut sampeyan ora bakal entuk luwih saka 12 bal lan bakal rampung ing omah!

Resep (12-14 unit)

bolongan donat vegan
Bolongan donat minangka suguhan manis sing bisa kita lakoni. Dheweke mung mbutuhake 3 bahan lan gampang banget kanggo nggawe.
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 yoghurt soy
  • 1 sendok teh sirup
  • 3 ukuran yogurt biasa
  • Minyak zaitun kanggo nggoreng
  • Gula lan kayu manis kanggo jas
Preparation
  1. Kita nyampur telung bahan utama: yogurt, sirup lan glepung ing mangkuk. Pisanan nganggo sendok banjur nganggo tangan nganti entuk adonan sing bisa diatur.
  2. Banjur, kanthi tangan kita, kita njupuk bagean cilik adonan lan nggawe bal cilik ukuran walnut. Apa adonan rada nempel ing tangan sampeyan? Moisten mau rada.
  3. Sawise kabeh wis rampung, panasake lenga sing akeh ing panci lan kita goreng bolongan donat nganti emas.
  4. Sawise emas, copot lan lebokake ing mangkuk gula lan kayu manis kanggo jas.
  5. Pungkasan, kita nyedhiyakake bolongan donat ing piring utawa mangkuk.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.