Biskuit persegi roti, almond lan coklat

Krupuk Roti Persagi

Sawise pahargyan ing omah utawa sawise akhir minggu, umume duwe roti ing omah. Kaya sing bisa njupuk kauntungan saka roti basi? Takon aku dhewe, aku nemokake biskuit roti iki, ya roti. Dhasar cookie kasebut diasilake kanthi cara ngeringake roti basi ing oven lan mengko dikethok ing prosesor panganan.

Kanggo menehi rasane, roti diiringi kacang almond lan coklat sing disigar putih, saliyane kanggo bahan-bahan biasa ing nggawe cookie. Resep sing sampurna kanggo njupuk kauntungan saka roti basi lan bakal nggawe kita nikmati gigitan sing manis lan renyah bebarengan karo kopi sore. Kandhani manawa sampeyan wani nyoba!

Bahan (20 unit)

  • 70g gula
  • 90 g. butter ing suhu kamar
  • 1 endhog
  • 150 g. remah-remah roti
  • 45 g. tepung jajanan
  • 2 g. Ragi kimia jinis kerajaan
  • 25 g. almond lemah
  • 25 g. kacang almond disigar
  • Krim 2 sendhok teh, (tikar 35%. Lemak)
  • 50 g. coklat putih cincang
  • Sawetara susu sendok teh
  • Gula pasir kanggo cookie "jas"

Bahan biskuit roti persegi

Ngrampungake

Sadurunge miwiti resep resep, kita kudu nyiyapake salah sawijining bahan utama, yaiku remah-remah roti. Paling ora 25 menit, wenehake roti basi kanggo dipotong ing oven ing suhu 100ºC. Banjur tlatah nganggo prosesor panganan kanggo entuk potongan roti.

Ing boll lan kanthi bantuan rod listrik, gulung mentega karo gula. Nalika dicampur wis krim, lebokake endhog lan terus pukul nganggo whisk nganti integral. Banjur tambahi remah roti lan almond lemah lan dicampur karo sendok kayu, sithik.

Banjur tambahake glepung lan ragi, ayak, lan uleni nganggo tangan kanggo nggawe werni sing longgar. Banjur tambahake siji utawa loro sendhok teh krim, sing dibutuhake kanggo entuk adonan adonan sing kompak.

Pungkasan nambah almond sing disigar lan coklat sing dicincang lan dicampur nganggo tangan sithik Yen diuleni luwih akeh coklat bakal cair!

Lebokake adonan ing bungkus plastik lan bentukna! Sampeyan bisa njupuk kauntungan saka kontainer karton sing padha ing film supaya adonan njupuk bentuk persegi. Sawise rampung, simpen ing kulkas paling ora 1 jam.

Sawise sajam, jupuk adonan saka kulkas lan sikat nganggo susu. Ndherek dicelupake ing gula granulate mencet supaya bisa ditrapake. Saiki, sampeyan bisa ngiris cookie 1 cm. kandel udakara.

Panggang ing 180ºC kanggo 20. Gulung cookie lan panggang 10-15 menit maneh ing 160º, nganti coklat emas. Jupuk cookie saka oven lan adhem ing rak.

Nggawe adonan cookie

Informasi luwih lengkap - Kue coklat alus

Katrangan lengkap babagan resep

Biskuit persegi roti, almond lan coklat

Wektu persiyapan

Wektu masak

Total wektu

Kilokal saben porsi 85

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.