Monkfish sing diasinake

Monkfish sing diasinake, cara kanggo mangan iwak sing akeh rasane. Sajian khas Andalusia yaiku iwak sing diasinake, ing pirang-pirang batang iku tapa sing enak banget. Gumantung saka wilayah sing marinade beda-beda, sawetara rempah-rempah bakal diganti. Dadi yen ana sing ora disenengi, bisa diganti karo liyane. Yen sampeyan ora seneng banget cuka, sampeyan bisa ngganti setengah dadi anggur putih utawa banyu.

Sampeyan bisa nggunakake iwak sing disenengi, nanging iwak daging sing angel luwih becik nahan pengepit banjur digoreng.

Monkfish sing diasinake
Pengarang:
Jinis resep: Ikan
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 biksu 1 Kilo
  • 1 gelas cuka
  • 1 sendhok teh oregano
  • 1 sendhok teh paprika manis
  • 2 siung bawang putih
  • Sal
  • Tepung
  • Minyak kanggo nggoreng
Preparation
  1. Kanggo nggawe biarawan sing diasinake, luwih dhisik bakal kita takon marang tukang iwak kanggo mbusak tulang punggung, kita ngresiki, nyopot duri saka sisih banjur dipotong nganti udakara 2 cm.
  2. Kita bakal nyelehake potongan kasebut ing tray, nambah uyah, oregano, paprika manis, uyah sethithik lan segelas cuka. Kita nyampur.
  3. Cincang papak lan tambah ing campuran kasebut. Ayo dijaga ing kulkas suwene 3-4 jam, ditutup nganggo bungkus plastik. Kita bakal nyopot.
  4. Kita mbusak biarawan sing diasinake saka kulkas. Kita wajan wajan ing geni panas kanthi lenga goreng.
  5. Kita lebokake glepung ing piring, copot potongan biksu, cair marinade kanthi apik, glepung banjur digoreng lan digoreng potongan-potongan biarawan kasebut ing klompok, nganti coklat emas.
  6. Kita nggawa dheweke lan kita bakal dilebokake ing piring nganggo kertas pawon kanggo ngilangi minyak sing akeh.
  7. Kita ngawula langsung supaya ora adhem. Kita bisa ngiringi salad.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.