Nasi karo chanterelles

Nasi karo chanterelles

Chanterelle minangka jamur sing bisa ditonton sing ditemokake ing cedhak holm oaks utawa oaks lan njupuk jeneng sing beda-beda gumantung saka wilayah geografis. Ditondoi kanthi warna sing padhang, minangka bahan sing apik kanggo nyiyapake stews, casseroles lan sauces. Lan yen sampeyan uga duwe beras kaya iki beras karo chanterelles.

Musim Chanterelle ing Spanyol iku ing spring lan Autumn. Sampeyan bisa nemokake saiki ing pasar kanthi rega sing cukup terjangkau. Sampeyan ora perlu akeh kanggo nyiyapake beras iki kanggo wong papat; karo setengah kilo sampeyan bakal duwe luwih saka cukup.

Ing beras iki sampeyan kudu loman kanthi jumlah jamur. Kajaba iku, saiki sampeyan kabeh bakal mriksa luwih saka siji kesempatan carane jamur suda yen wis masak. Padha tetep ing na, apa ibu bakal ngomong. Bahan-bahan liyane saka beras iki prasaja banget: bawang, bawang bombay, mrico abang lan tomat. Apa kita bakal miwiti nyiyapake?

Resepipun

Nasi karo chanterelles
Nasi karo chanterelles iki prasaja lan cepet nyiyapake. Sampurna kanggo jajanan kulawarga akhir minggu.
Pengarang:
Jinis resep: Beras
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 3 sendhok minyak
  • 1 trikatuka gedhe
  • 2 bawang
  • ½ mrico abang
  • Uyah lan lada
  • 400 g. chanterelles
  • Sega 2 gelas
  • 2-3 sendok tomat sing wis diremuk
  • Werna pewarna panganan (opsional)
  • 6 cangkir saka duduh kaldu pitik nggodhok
Preparation
  1. We chop trikatuka, leek lan mrico uga disigar lan tumis nganggo uyah sajiwit lan mrico ing saucepan karo 3 tablespoons saka lenga kanggo 10 menit.
  2. Banjur nambah chanterelles lan goreng sawetara menit sadurunge nambah beras.
  3. Kita menehi beras sawetara puteran lan sanalika sawise kita nambah tomat, pewarna pangan lan duduh kaldu pitik nggodhok lan nyampur.
  4. We sijine tutup lan cook 6 menit liwat medium panas dhuwur. Banjur kita ngurangi panas nalika tetep godhok lan masak nganti 10 menit maneh.
  5. Sawise 10 menit kita mateni geni, Kita mbusak casserole saka iku lan nutupi beras nganggo kain supaya ngaso 5 menit.
  6. Kita nyediakake beras karo chanterelles sing anyar digawe. Yen sampeyan duwe sisa, sampeyan bisa nyimpen ing kulkas ing wadhah kedap udara nganti rong dina.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.