Bebek karo bir

Úa:
1 1400 g bebek
100cl bir
30g mentega
1 cebolla
1 sprig thyme
1 rosemary sprig
2 godhong sage
1 sendhok kismis
Uyah lan lada

Elaborasi:
Resik kalkun.
Lebokake mentega ing wajan gedhe lan lebokake trikatuka, potong irisan lancip lan banjur rebus kalkun, baleni supaya rampung kabeh.
Tuang bir lan aduk.
Tambah uyah, mrico, rosemary, thyme, godhong sage lan masak sajrone sajam, ati-ati kanggo mbasahi bebek kasebut kanthi luwih akeh bir utawa banyu banjur wenehi kaping pirang-pirang.
Copot jamu saka cairan sing wis masak, lan yen ora diwatesi nambah panas.
Sawetara menit sadurunge dicopot saka geni, lebokake kismis lan godhok nganti sawetara menit.
Potong bebek mau banjur wenehake ing tray uga saos.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.