Bayam scrambled endhog karo kentang lan keju wedhus

Bayam scrambled endhog karo kentang lan keju wedhus

Apa ditulungi yaiku wong-wong sing disruput, carane gampang kanggo nyiyapake lan carane éca padha. Iki bayem orak-arik sing aku propose dina aku uga wis nambah kentang lan keju wedhus, supaya sajian unik kanggo nedha bengi. Apa sampeyan ora pengin nyoba?

Endhog, bayem, kentang lan keju wedhus; Sawetara bahan liyane saliyane iki bakal dibutuhake kanggo nyiyapake sajian iki sing bisa sampeyan nikmati kanggo sarapan, nedha awan utawa nedha bengi. Sing apik irisan roti panggang Iku mung sampeyan kudu ngancani dheweke.

Apa sampeyan pengin ngerti carane aku nindakake? Banjur aku nuduhake karo sampeyan langkah-langkah prasaja. Lan iku kanggo nyiapake ora ateges kangelan lan iku relatif cepet. Aku wong seneng nggawe scrambles ing medium panas nalika aduk bahan terus, nanging yen sampeyan lagi cepet-cepet sampeyan bisa tansah nyepetake proses.

Resepipun

Bayam scrambled endhog karo kentang lan keju wedhus
Sinau carane nyiyapake scramble bayem iki karo kentang lan keju wedhus. Proposal cepet lan murah kanggo nedha bengi
Pengarang:
Jinis resep: Endhog
Porsi: 1
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Endhog 2
  • 60 g. bayem seger
  • 1 kentang cilik
  • 2 irisan keju wedhus
  • jiwit uyah
  • Sedot mrico ireng sing wis digiling
  • Minyak zaitun ekstra prawan
Preparation
  1. Pil kentang, Cut menyang kubus lan goreng nganti emas ing wajan utawa wajan jero. Sawisé iku, kita saluran lan cadangan.
  2. Banjur kita ngalahake endhog ing mangkuk lan musim.
  3. Ing wajan, sijine drizzle saka lenga, panas liwat medium panas lan Tumis bayam sing wis disigar sawetara detik.
  4. Banjur kita nambah kentang lan endhog diantemi, lan aduk nganggo spatula terus nganti meh disetel.
  5. Kanggo mungkasi, nambah keju wedhus crumbled, nyampur lan ngawula langsung.
  6. Kita seneng scramble bayem karo kentang lan keju wedhus anget.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.