Kroket bayam lan keju

Kroket bayam lan keju. Sugih lan gampang disiyapake. Kriket banget disenengi, bisa digawe karo apa wae sing sampeyan karepake, gunakake sisa, daging, jamur, sayuran.

Sing dakusulake saiki yaiku bayem lan keju, sing cocog kanggo ngenalake sayuran.

Kroket duwe tugas sing angel, nanging regane, kita uga bisa njupuk kauntungan lan nggawe jumlah lan pembekuan luwih akeh.

Kroket bayam lan keju
Pengarang:
Jinis resep: Verduras
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 200 gr. bayem
  • ½ bawang bombay
  • 30 gr. keju kanggo rasa
  • 40 gr. glepung
  • 50 gr. saka butter
  • 500 ml susu
  • Pala
  • Sal
  • Endhog 2
  • 150 gr. breadcrumbs
  • Minyak
Preparation
  1. Kanggo nggawe kroket bayam lan keju, luwih dhisik ngumbah bayem, kita ngethok bawang cilik.
  2. Kita wajan nganggo minyak sithik, lebokake trikatuka, banjur rebus ing geni sedhengan, yen wis diracik, bayem, tumis kabeh kanggo sawetara menit.
  3. Tambah mentega ing campuran iki, tambah glepung lan aduk banjur aduk sethithik kanggo masak.
  4. Kita panas susu ing gelombang mikro utawa ing panci.
  5. Sawise glepung ana, kita bakal nambah susu, kita sijine sethithik lan diaduk, dicampur.
  6. Kita nambah susu liyane, dicampur. Setengah masak masak, tambahkan keju parut, pala lan uyah, rasane.
  7. Kita terus nambah susu lan sapanunggalane nganti adonan sing dicopot saka wajan.
  8. Kita adonan adonan menyang sumber banjur adhem. Yen kita ninggalake sewengi, luwih becik.
  9. Endhog sing wis diobong ing piring lan roti isi liyane.
  10. Kita wajan lan minyak wajan supaya panas.
  11. Kita mbentuk kroket nganggo adonan. Kita ngliwati dhisik liwat endhog banjur liwat potongan roti.
  12. Sawise minyak dadi panas, kita bakal nggoreng kroket.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Maricel ngandika

    Menarik banget