Balsamic shallots

Caramelized shallots ing sauce

Sing dijanjekake iku utang! Wingi nalika kita nyiapake latar mburi peteng lan kita ngomong babagan akeh kegunaan kuliner, aku ngandhani yen dina iki kita bakal nyiyapake sawetara iki. balsamic shallots sampurna kanggo ngawula minangka sisih karo daging apa wae Natal iki. Lan kene padha!

Duwe latar peteng wis disiapake, mengkono mau bakal sewing lan singing. Bakal njupuk kira-kira 35-40 menit ing duwe wong-wong mau siap, sanajan yen sampeyan ora pengin kepunjulen dhewe ing menit pungkasan karo kaping, saran kula kanggo nindakake mau ing advance. Aku nggawe wong-wong mau ing wayah esuk lan nalika nedha awan sawise stroke panas padha enak.

Lan yen disimpen ing wadhah kedap udara ing kulkas, sampeyan bisa ngrasakake sawise rong dina. Padha sampurna karo sirloin utawa entrecote a, karo loro dadi porsi becik saben wong nalika dadi sisih. Dadi yen sampeyan kudu nindakake luwih akeh, aja ragu-ragu nyetel jumlahe.

Resepipun

Caramelized shallots ing sauce
Bawang merah balsamic iki minangka iringan sing apik kanggo daging abang lan katon apik ing meja pesta apa wae.
Pengarang:
Jinis resep: Verduras
Porsi: 5
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 10 bawang
  • 50 g. saka butter
  • jiwit uyah
  • ½ gula sendok teh
  • A splash saka cuka balsamic
  • 200 ml latar mburi peteng (ndeleng resep)
Preparation
  1. We pil bawang lan coklat mau ing skillet liwat medium / dhuwur panas karo butter, yen wis bubbly, lan jiwit saka uyah. Kira-kira 10-15 menit kanggo rada karamel.
  2. Sawise kita nggabungake gula lan coklat kanggo sawetara menit.
  3. Sabanjure, tuangake drizzle cuka balsamic lan latar mburi peteng, sing meh kabeh nutupi bawang merah, lan masak nganggo api sedang 20 menit, tetep godhok.
  4. Sawise 20 menit, bawang bakal lembut banget lan saos bakal kenthel.
  5. Kita ngawula bawang balsamic panas karo daging.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.