Macaroni karo saus terong, sampeyan bakal mbaleni!

Macaroni karo saus terong

Nalika sampeyan nyoba saus sing ngiringi makaroni iki, sampeyan bakal pengin sijine ing kabeh. Lan yen ana sing khusus babagan iki makaroni karo saos terong Iku persis saos. A sauce masak alon karo tomat lan aubergine minangka bahan utama.

Saus, prasaja saka segi bahan nanging sugih rempah-rempah, Iku becik kanggo ngiringi saliyane pasta, daging, iwak utawa nyiyapake sandwiches lan sandwiches. Aku ora bakal pitutur marang kowe sing njupuk 10 menit kanggo nggawe amarga ora, nanging ora bakal meksa sampeyan nglampahi jam ing pawon uga.

A casserole lan úa sing kapacak ing ngisor iki kabeh sing perlu kanggo nyiyapake resep iki. Aku meh yakin manawa mayoritas sing nyoba bakal mbaleni. Lan sauce aubergine iki alus nanging kuat Lan bisa dadi pedhes sing dikarepake.

Resepipun

Macaroni karo saus terong
Sing paling istimewa babagan macaroni karo saos terong iki, tanpa mangu, saus. Enak lan becik kanggo ngiringi daging, iwak utawa nggawe sandwich.
Pengarang:
Jinis resep: jajanan
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Minyak zaitun ekstra prawan
  • 1 terong gedhe
  • 2 cengkeh saka papak
  • 4 tomat sing dikupas
  • ⅓ tuwung saka tomat ulig
  • 1 sendhok paprika manis
  • 1 sendok makan cumin
  • Uyah 1 sendhok teh
  • ¼ tuwung banyu
  • ⅓ sendok teh cayenne cincang
  • disigar parsley garing
  • ¼ jus lemon
  • 250 g. macaroni
Preparation
  1. Peel aubergine lan Cut ing dadu. Kita sijine iki ing Bowl karo banyu salted kanggo 15 menit kanggo mbusak sawetara bitterness.
  2. Banjur, panas cipratan lenga zaitun ing saucepan lan kita nggoreng terong -sadurunge lemes lan garing - kanggo 10 menit kanggo coklat.
  3. sapisan emas, kita nggabungake papak lan goreng kanggo sawetara menit liyane.
  4. Sawise nambah tomat diced, tomat remuk, paprika, jinten, uyah, banyu lan cayenne. Nyampur, tutup wajan lan masak nganti 30 menit, aduk sok-sok.
  5. Swara wektu kita mbukak, nambah jus lemon, nyampur lan supaya masak nganti cairan nyerep, kira-kira 15 menit.
  6. Nalika, ayo masak macaroni nuruti prentah pabrike.
  7. Padha siap saiki? Kita ngladeni macaroni kanthi saus terong lan nikmati.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.