Terong karo glepung kacang

Terong karo glepung kacang. Aubergine sing wis mateng lan goreng iku enak, aku seneng banget, sayang banget yaiku bom amarga dheweke nyedhot minyak lan ora nyiksa, uga bisa disiyapake ing oven, nanging ora padha.
Aubergine bisa dimasak nganggo macem-macem cara, goreng, saos, diiseni…. Ing aubergine karo glepung kacang Iki kalebu iringan sing apik banget kanggo panganan daging utawa iwak. Uga minangka wiwitan utawa aperitif. Pancen apik banget karo glepung cah ayu, asri lan sugih.
Glepung chickpeaCocog kanggo celiacs, mula bisa dipangan wong sing ora bisa ngombe lem.
Dorong kanggo nyoba, sampeyan mesthi bakal seneng lan mbaleni maneh.

Terong karo glepung kacang
Pengarang:
Jinis resep: Verduras
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 2 aubergine
  • Endhog 2
  • Glepung chickpea
  • Sal
  • Lenga zaitun
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake aubergine nganggo glepung cah ayu, luwih dhisik ngumbah aubergine ing sangisore keran, potong aubergine dadi irisan banjur dilebokake ing piring utawa got kanthi uyah sithik. Iki kanggo ngeculake banyu sing nggawe pait. Kita ninggalake dheweke udakara 30 menit, yen wektu iki wis kliwat kita garing karo kertas pawon.
  2. Ing rong piring, dibagi glepung kacang ing siji lan ing endhog liyane digoreng.
  3. Kita wajan wajan kanthi minyak kanthi panas sing sedhengan. Nalika kita ngiris irisan liwat endhog banjur glepung.
  4. Nalika lenga panas, kita bakal ngiris irisan aubergine.
  5. Yen wis emas ing loro-lorone, kita nggawa dheweke lan kita bakal dilebokake ing piring sing bakal diwenehi kertas pawon.
  6. Nalika kabeh diladeni panas.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Adriana ngandika

    Keren !! Apa sampeyan nate manggang tinimbang nggoreng? Go apik?