Artichoke nganggo ham

Artichoke nganggo ham. Minangka waktune artichoke, saiki kita nemokake ing titik, luwih lembut lan uga luwih murah. Dheweke bisa disiapake kanthi nganggo macem-macem cara, bisa digunakake kanggo nggawe sajian karo daging, rebus, rebus, masak dhewe, dipanggang diiringi ham, jamur ...

Ing kesempatan iki aku menehi saran resep kanggo artichoke karo ham sing apik bangetKita bisa nggawe artichoke kalengan sing wis dimasak, nanging yen sampeyan masak luwih apik, mula kita panggang lan tambahi sawetara ham.

Artichoke nganggo ham
Pengarang:
Jinis resep: Wiwitan
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 4 artichoke
  • 1-2 lemon
  • Klompok parsley
  • 1 sendhok glepung
  • Kubus Ham
  • Minyak
  • Mrica
  • Sal
Preparation
  1. Kanggo nggawe artichoke nganggo ham, luwih dhisik kita bakal wadhah mangkuk banyu, jus jeruk nipis, jeruk nipis lan peterseli.
  2. Kita ngresiki artichoke, ngethok tip lan ngilangi godhong nganti ditinggal sisih tengah, sing paling putih, dipotong setengah, artichoke bakal dilebokake ing banyu mangkuk.
  3. Kita nyelehake banyu sing dibungkus ing geni kanthi sendok tepung, iki nyebar artichoke, kita nambah uyah lan nambah artichoke.
  4. Ayo artichoke masak nganti empuk, ora kudu mateng banget.
  5. Nalika lagi, kita njupuk dheweke metu lan saluran kanthi apik.
  6. Kita nyelehake wajan kanthi minyak sithik, yen wis panas, artichoke bakal digawe coklat, artichoke bisa dipotong irisan tipis utawa setengah.
  7. Yen wis kecoklatan ing loro-lorone, lebokake potongan ham, tambahake mrico sithik lan gerimis minyak, tumis suwene sawetara menit banjur wis dadi.
  8. Kita nyelehake nampan banjur wis ana.

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.