Bayam, alpukat lan salad apel

Bayam, alpukat lan salad apel

Ing omah kita seneng banget karo bayem wulan iki, kaya saben taun udakara iki. Kita seneng ngrasakake seger, ing salad, sanajan kita uga biasane nggabungake menyang godhok legum, piring pasta utawa digunakake gawe kroket bayemBahan apa sing ora bisa nggawe kroket?

Minggu kepungkur aku ngusulake salad sing gampang banget karo bayam, mandarin lan ara, apa sampeyan kelingan? Dina iki, aku nuduhake karo sampeyan iki bayem, alpukat lan salad apel, luwih lengkap tinimbang sing sadurunge lan sampurna kanggo miwiti panganan.

Bayam, alpukat lan apel minangka bahan utamane, nanging amarga sampeyan duwe wektu kanggo mriksa salad, uga tomat lan bawang bombay. Aku ngerti yen sampeyan uga bisa nambah endhog rebus lan / utawa kiub keju supaya luwih lengkap utawa apa ora, quinoa!

Resepipun

Bayam, alpukat lan salad apel
Salad bayam, alpukat lan apel sing kita saranake saiki minangka salad sing nyegerake; sampurna kanggo pukulan musim semi pisanan iki.
Pengarang:
Jinis resep: Roti lapis
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 4 bayem bayem
  • Oyot tomat 12
  • 1 apel gedhe
  • 1 alpukat
  • ¼ bawang bombay
  • Sawetara kismis
  • Sal
  • Lenga lan cuka kanggo klamben
Preparation
  1. We chop bayem, kita potong tomat ceri dadi setengah lan lebokake ing mangkuk salad.
  2. Tambah trikatuka sing disigar lan kismis.
  3. Sakcepete sadurunge nyawisake salad kita ngiris lan ngethok apel lan alpukat diced. Yen sampeyan bakal nindakake luwih cepet, cukup yen sampeyan wis disiram nganggo jeruk nipis lan nutupi salad supaya ora ana oksidasi.
  4. Wenehake rasa, nganggo minyak lan cuka banjur wenehake

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.