Celiacs: adonan dhasar kanggo mi bebas gluten

Mie buatan dhewe sing digawe ing omah kita minangka panganan sing cocog kanggo dicicipi kabeh wong celiac lan amarga iki aku bakal mulang sampeyan carane nyiyapake resep kanggo adonan dhasar kanggo mi bebas gluten.

Úa:

Tepung jagung 12 sendok makan
6 sendok tepung singkong
6 sendhok glepung beras
2 sendok makan minyak jagung umum utawa jagung
Endhog 3
Uyah kanggo rasa

Preparation:

Atur kabeh bahan garing kanthi bentuk mahkota. Banjur lebokake endhog lan lenga ing tengah, wenehake uyah kanggo rasa lan aduk kanthi becik. Tambahake banyu sithik nganti mbentuk massa homogen.

Sawise adonan wis disiapake, gulung nganggo pin rolling banjur potong mi nganggo piso ketebalan sing sampeyan pilih. Sampeyan uga bisa ngethok mi kanthi pitulung saka pemotong pasta utawa pastalinda.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Gisella ngandika

    Apa sampeyan bisa beku pasta sing disiapake kaya iki?

  2.   Brian Doris ngandika

    Apa adonan pasta kasebut bisa ngasilake?