Waluh Fritters

Aku nggawa sampeyan fritter labu manis sing enak. Wis Halloween, toko dihias kanggo acara kasebut, sekolah nyiapake pesta lan bocah-bocah nyiapake kostum.

 Dheweke uga nyiapake sugih permen kanggo pesta iki ing endi waluh Pancen ora bisa ilang kanthi tampilan sing medeni, nanging kita bisa nggawe panganan sing legi lan gurih.
Aku wis nyiyapake sawetara Waluh Fritters, Resep sing gampang banget lan resep banget.
Ayo goleki apa sampeyan seneng.

Waluh Fritters
Pengarang:
Jinis resep: Postres
Porsi: 4-6
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 400 gr. waluh dipotong tanpa kulit
  • 400 gr. Saka glepung
  • 25 gr. ragi seger
  • 4 sendhok gula
  • Minyak kanggo nggoreng
  • Gula lan kayu manis
Preparation
  1. We masak waluh sing dipotong-potong nganggo banyu sithik, udakara 15 menit.
  2. Yen wis mateng, kita bakal nyopot lan cadangan banyu masak. Kita bakal remuk waluh.
  3. Ing gelas banyu, kita bakal nambah sethithik banyu masak, kaya setengah gelas lan yen wis anget, kita bakal nambah ragi lan cair menyang cairan.
  4. Ing mangkuk, kita bakal nambah bahan liyane, glepung, gula, waluh remuk lan gelas nganggo ragi.
  5. Kita bakal nyampur kabeh kanthi apik.
  6. Kita bakal nutupi karo andhuk pawon lan supaya ngaso nganti tikel kaping pindho, dakwenehake sajam.
  7. Kita bakal nyiyapake wajan kanthi minyak, bisa dadi kembang srengenge, mula bakal digawe panas. Kita bakal nyiyapake gelas nganggo minyak sithik, kanggo njupuk adonan, kita bakal nyebar sendok minyak lan adonan bakal dijupuk.
  8. Lan kita bakal nyelehake ing wajan, mesthine panas, nanging ora kuwat supaya bisa ditindakake kanthi mbaka sethithik lan ana ing njero ruangan.
  9. Kita nyiyapake piring karo kertas pawon lan nalika njupuk saka wajan, kita bakal sijine.
  10. Kita nyiyapake sajian liyane karo gula lan kayu manis, kita bakal nutupi wajan.
  11. Lan dheweke bakal siyap !!!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.