Tuna panggang isi aubergine

Tuna panggang isi aubergine, resep sederhana, cara liya kanggo mangan aubergine. Terong sehat banget, yaiku sayuran sing bisa dimasak kanthi macem-macem cara lan kanthi macem-macem isian.

Dina iki, aku menehi saran babagan sawetara aubergine sing diiseni tuna, sugih lan gampang disiyapake, cocog kanggo musim panas, kanthi bahan-bahan sing disenengi kabeh kulawarga.

Sampeyan bisa nggawe macem-macem jinis resep sing padha, gratin nganggo béchamel lan keju parut, sijine mayonnaise tinimbang béchamel, isih enak. Sampeyan uga bisa nggawe kombinasi liyane karo tuna lan sijine sayuran kayata bawang goreng sing cocog banget.

Tuna panggang isi aubergine
Pengarang:
Jinis resep: Verduras
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 4 aubergine
  • 3-4 kaleng tuna
  • Endhog 4
  • 200 gr. tomat goreng
  • 100 gr. keju parut
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake aubergine sing diiseni tuna panggang, kita bakal miwiti kanthi nguripake panggangan ing oven.
  2. Endhog dicelupke ing panci sing ana banyu, kita suwene 10 menit nalika wis mateng. Yen endhog wis siyap, copot, adhem, kupas lan cadangan.
  3. Kita bakal ngethok aubergine dadi setengah, kita bakal menehi potongan lan minyak, banjur dicelupake ing oven nganti mateng.
  4. Nalika ana aubergine, kita digawa metu lan kanthi sendok, kita njabut daging saka aubergine, kanthi ati-ati supaya ora rusak.
  5. We chop meat aubergine, we put it in a source.
  6. Tambah komplong tuna, dicampur karo aubergine.
  7. Kupas lan potong endhog sing wis digodhog nganti suwene, lebokake ing campuran sadurunge.
  8. Kita nambah tomat goreng, jumlah sing bisa dicicipi, dicampur kabeh kanthi apik.
  9. Kita lebokake aubergine ing sawijining sumber, isi isi sing wis disiyapake.
  10. Kita nutupi aubergine karo keju parut.
  11. Kita lebokake aubergine ing oven kanggo gratinate.
  12. Nalika keju ana, kita nggawa lan nglayani.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.