Sup Castilian karo ham, resep tradisional

Sup Castilian karo ham

carane sugih iku Sup Castilian. Apa sampeyan durung nyoba? Saka asal-usul sing sederhana lan karo bawang putih, roti lan paprika minangka bahan utama, sup iki murah banget sing bisa disiapake sapa wae lan nyenengake banget ing sasi kadhemen taun. Apa sampeyan butuh resep kaya ngono? Elinga resep iki kanggo sup Castilian karo ham.

Ham, chorizo ​​​​ lan / utawa endhog minangka bahan sing asring ditambahake ing sup iki. A sup sing bisa enrich nggunakake duduh kaldu pitik yen wis digawe, tinimbang banyu. Saiki mangsa wis nyedhak, dadi luwih kerep kita nyiyapake duduh kaldu ing omah, manfaatake!

Sampeyan bakal weruh carane gampang kanggo nyiyapake. Sampeyan bisa rampung ing setengah jam, nanging aku menehi saran supaya masak sajrone jam yen sampeyan ora kesusu. Tekstur lan rasa sup iki yen digodhog nganti suwe banget enak. Apa sampeyan ora pengin nyoba?

Resepipun

Sup Castilian karo ham, resep tradisional
Sup Castilian karo ham minangka sup bawang putih kanthi tradhisi sing apik. A proposal prasaja lan ekonomi sing banget nyenengake ing kadhemen.
Pengarang:
Jinis resep: Sup
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 4 sendok makan minyak zaitun
  • 5 cengkeh saka papak
  • 1 sendhok teh paprika manis
  • 3 irisan roti negara hard (6 yen padha roti)
  • 75 g. saka kubus ham
  • 1 sendhok daging mrico chorizo
  • Banyu utawa duduh kaldu pitik kanggo nutupi
  • Uyah lan lada
Preparation
  1. Kupas lan irisake cengkeh bawang putih.
  2. Kita panas minyak ing panci lan kita goreng papak nganti padha wiwit coklat.
  3. Banjur kita nggabungake paprika manis lan mbusak.
  4. Cepet-cepet nambahake kubus ham lan irisan-irisan saka roti stale lan supaya manggang kanggo sawetara menit, aduk saka wektu kanggo wektu.
  5. Banjur nambah mrico chorizo ​​​​, mrico cilik lan kita pour duduh kaldu kanggo nutupi.
  6. Kita masak kanthi panas sing kurang siji jam, rectifying titik uyah yen perlu.
  7. Kita sante sup Castilian karo ham panas piping.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.