Roti panggang karo keju seger lan peach tumis

Roti panggang karo keju seger lan peach tumis

Sampeyan bisa sarapan, minangka cemilan utawa nedha bengi. Iki Roti panggang karo keju seger lan peach tumis sing tak propose kanggo sampeyan dina iki sah kanggo wong liya lan wong liya. Lan gampang banget disiyapake ... saiki yen persik wis mangsane, sampeyan ora bakal nemoni masalah, uga milih sawetara sing mateng.

Gabungke keju lan woh iku mesthi sukses. Cocog kanggo resep iki bakal digunakake keju pondok, nanging dudu produk sing bisa ditemokake ing omahku, mula aku nggunakake keju seger krasan sing ora ngilangi sing pertama. Gunakake sing ana ing omah utawa supaya bisa luwih gampang.

Babagan persik, pilih potongan sing wis mateng. Dadi kanthi sauté cahya sampeyan bakal kecoklatan. Apa cangkeme ora banyu? Nyiyapake roti panggang iki mung butuh wektu 15 menit, lan apa 15 menit kanggo hadiah kasebut?

Resepipun

Roti panggang karo keju seger lan peach tumis
Toasts keju seger lan peach tumis iki bisa dipangan kanggo sarapan, cemilan utawa dilebokake ing nedha bengi sing entheng.
Pengarang:
Jinis resep: Desayuno
Porsi: 1
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 2 irisan roti (1 yen roti desa)
  • 6 sendhok keju seger remuk
  • 1 persik cilik utawa 2
  • 1 sendok teh minyak zaitun
  • Jiwit kayu manis
  • Wiji wijen
Preparation
  1. We roti panggang irisan roti lan ajur keju sing seger.
  2. Kita ngumbah persik kanthi apik lan dipotong dadi irisan.
  3. Kita panas minyak ing wajan lan kita sauts segmen peach nganti meh caramel.
  4. Ing wayahe pungkasan ing taburi kayu manis lan siki lan masak 1 menit maneh.
  5. We nyeleh ing keju seger ing roti panggang lan babagan iki, segmen persik.
  6. Kita ngrasakake roti panggang keju seger lan persik tumis sing anget.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.