Resep iwak Roteña, sajian khas Rota (Cádiz)

Iwak Roteña

Dina iki aku pengin menehi sampeyan sajian khas saka kotamadya Andalusia Rota, provinsi Cádiz. Babagan scrumptious sampeyan iwak roteña, a iwak Hebat diiringi akeh sayuran kanggo menehi resep kesehatan iki.

Saiki sampeyan kudu ngurus awake dhewe, mangan sing sehat lan sehat supaya tipito, wiwit dina-dina pantai lan bar pantai bakal teka, ing kana kita turu ing srengenge kanggo roti panggang nalika santai.

Ingredients

  • Sawetara pinggul whiting.
  • 1/2 bawang bombay.
  • 1/2 mrico abang.
  • 1/2 mrico ijo.
  • 3 siung bawang putih
  • 3 tomat abang
  • Lenga zaitun
  • Anggur putih.
  • Mrica ireng ing lemah
  • Paduka
  • Uyah.
  • Parsley.

Preparation

Resep kanggo iwak Roteña iki gampang ditindakake sanajan ngemot akeh bahan. Pisanan, kita bakal ngethok kabeh sayuran julienned lan, kanggo papak, kita bakal ngethok sacoro apik.

Iwak Roteña

Sabanjure, kita bakal sijine a wajan gerimis minyak zaitun sing apik. Yen wis panas, kita bakal nambah bawang putih. Yen wis coklat emas, kita bakal nambah trikatuka lan, mengko, rong jinis mrico. Yen kita ngerteni manawa kabeh rada rebus, kita bakal nambah tomat lan masak nganti umbel. Disaranake nutupi wajan supaya luwih cepet muncul.

Iwak Roteña

Banjur, kita bakal nambah setengah gelas Anggur putih lan, nalika alkohol wis nguap (godhok), kita bakal nambah isi iwak lan rempah-rempah, uyah, timah lan mrica ireng sing wis digiling.

Pungkasan, kita bakal ngidini iwak mateng ing saus anggur lan sayuran iki kanggo sawetara 5 menit lan siyap mangan !. Muga-muga sampeyan seneng sajian Roteño khas iki.

Informasi luwih lengkap - Hake papillot nganggo wortel lan bawang

Katrangan lengkap babagan resep

Iwak Roteña

Wektu persiyapan

Wektu masak

Total wektu

Kilokal saben porsi 213

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Daniel ngandika

    Aku arep tuku iwak lan nuruti resepe. Mesthi bakal apik kanggo aku. Matur nuwun !!!!!!