Rebus kentang nganggo kacang polong lan ham

Rebus kentang nganggo kacang polong lan ham

Sapa sing ora seneng karo rebus kentang? Nalika taun iki tekan omahku, dheweke dadi panganan sing penting. Kanthi daging, iwak, sayuran ... saben minggu sampeyan bisa nyiyapake kanthi beda. Dina iki aku ngusulake sing aku seneng banget: Rebus kentang nganggo kacang polong lan ham.

Nyenengake, sederhana lan sugih. Kentang, kacang polong lan rebus ham iki bakal dadi salah sawijining panganan sing bakal sampeyan sayogi nalika mulih nalika esuk kerja ing wayah kerja utawa dina sing suwene ngalami cuaca sing ala ing taun iki. Lan yen nglakoni ora bakal mbayar biaya akeh.

Saran kula yaiku, yen sampeyan miwiti masak, nyiyapake bagean sing apik. Iki dudu panganan sing bisa dibekukan (kentang ora bisa nanggapi proses iki) nanging isih ana ing kulkas nganti telung dina, supaya sampeyan bisa ngrampungake panganan sajrone rong dina.

Resepipun

Rebus kentang, kacang lan ham
Sederhana, enak lan nyenengake, iki rebus kentang nganggo kacang polong lan ham sing diwulangake saiki masak. Siapke musim gugur iki!
Pengarang:
Jinis resep: godhok
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 4 sendok makan minyak zaitun prawan
  • 1 trikatuka disigar
  • 2 siung bawang putih, dicincang
  • 75 g kubus ham
  • ½ sendhok teh paprika
  • ½ tuwung puree tomat
  • 4 kentang, disigar utawa diklik
  • Duduh kaldu sayur utawa banyu
  • 260 g. kacang polong
  • Uyah lan lada
Preparation
  1. Panaskan minyak ing panci lan goreng bawang bombay ing geni panas suwene 8 menit.
  2. Banjur kita tambah papak lan ham lan tumis sajrone menit maneh sadurunge dicopot wajan saka geni.
  3. Ing njaban geni, tambahake paprika lan campuran.
  4. Sabanjure, kita mulihake kaserol menyang geni, tambahkan tomat lan masak nganti suda.
  5. Sawise cairan wis nguap, tambah kentang, aduk lan tumis suwene sawetara menit sadurunge ditutup nganggo duduh kaldu.
  6. Godhok duduh kaldu banjur godhok nganti 20 menit.
  7. Pungkasane, tambahake kacang polong lan masak suwene 10 menit nganti empuk.
  8. Kita mateni geni, supaya isine ditutup sawetara menit lan aduk rebus kentang nganggo kacang polong lan panas.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.