Rebus kacang nganggo chorizo ​​lan waluh

Rebus kacang nganggo chorizo ​​lan waluh panggang

Este godhong kacang kanthi chorizo ​​lan waluh iku ideal kanggo taun iki, nyenengake banget. Nggabungke chorizo ​​lan waluh dudu ide sing pertama kanggo aku, nanging kudu nggunakake sawetara potongan waluh panggang sadurunge rusak dadi luwih kuat lan kaget aku kombinasi kasebut bisa digunakake!

Ing kasus iki, aku nggunakake kacang putih sing sadurunge dimasak ing kompor kecepatan. Nanging yen sampeyan kudu ngirit wektu sampeyan bisa nggunakake kacang buncis sing dikemas kaleng. Iki minangka sumber sing apik banget ing pantry lan ngidini kita mangan legum kanthi gampang lan cepet. Nggunakake, ora mbutuhake wektu luwih saka 20 menit kanggo nyiyapake resep iki.

Resep sing disaranake maneh nyiyapake bagean dobel yen wis wiwit masak. Mangkono, sampeyan bakal ndandani panganan sajrone rong dina, yaiku ngirit wektu sajrone seminggu. Ing omah, kita nyiyapake sajian legum ing dina Minggu lan cadangan ing tuper kanggo nedha awan sajrone seminggu. Apa sampeyan nindakake perkara sing padha?

Rebus kacang nganggo chorizo ​​lan waluh
Rebus kacang chorizo ​​lan waluh iki sampurna kanggo ngrampungake menu mingguan ing taun iki. Apa sampeyan nyoba?
Pengarang:
Jinis resep: main
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 220 g. kacang putih mateng
  • 8 irisan chorizo
  • 1 bawang putih, dicincang
  • 1 lada lada ijo, dicincang
  • 1 irisan waluh sing dipanggang, dipotong dadi potongan
  • Mrica ireng
  • Sal
  • Lenga zaitun
  • Banyu masak saka kacang buncis utawa duduh kaldu sayuran
Preparation
  1. Kita lebokake cipratan minyak ing panci lan kita nggoreng chorizo sawetara menit, nganti ngetokake lemak. Kita mbusak chorizo ​​lan cadangan.
  2. Ing pot sing padha banjur goreng bawang lan mrico ijo nganti 10 menit, nganti malih warnane.
  3. Sabanjure, kita bali chorizo ​​menyang kaserol lan kita nggabungake kacang buncis kanthi bagean saka kaldu masak; apa sing dibutuhake kanggo entuk tekstur sing dikarepake.
  4. Kita masak kabeh sajrone sawetara menit banjur kita nambah waluh kanggo masak nganti pirang-pirang menit.
  5. Copot saka panas lan wenehake rebusan kacang panas.

 

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.