Panggang gilthead gandum karo bawang lan ceri

Panggang gilthead gandum karo bawang lan ceri Iwak panggang Dheweke mesthi dadi alternatif sing apik yen sampeyan duwe sawetara tamu kanggo nedha awan utawa nedha bengi ing omah. Nanging uga cemilan sing enak kanggo rong dina sajrone minggu, apa sampeyan ora setuju? Lan krim laut dadi favoritku nalika sampeyan nyoba resep keju panggang karo bawang lan ceri sing dakkarepake saiki.

Dibutuhake wektu sing sithik banget kanggo nyiyapake wiji panggang ukuran cilik ing oven. Oven uga bakal nyambut gawe paling akeh. Kita mung kudu ngurus kabeh bahan ing sumber kasebut lan ing kasus iki, minangka tambahan masak bawang sadurunge kanggo mesthekake yen ing wektu sing dibutuhake kanggo masak iwak bakal empuk.

Gilthead panggang iki apik banget. Kunci iki yaiku mashed kanthi nganggo sikat ing njero lan njaba saka bream supaya enak. Wektu masak uga bakal pengaruhe; yen kita adoh banget, kita bakal duwe risiko yen lemu bakal garing. Apa sampeyan wani masak karo aku? Banjur sampeyan mung kudu nyiyapake salad kanggo ngrampungake menu.

Resepipun

Panggang gilthead gandum karo bawang lan ceri
Panggang gilthead gandum karo bawang lan ceri minangka sajian sing pas, sampurna kanggo nikmati akhir minggu utawa ngawula para tamu ing pakumpulan intim.
Pengarang:
Jinis resep: Ikan
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 emas (kanggo 2)
  • 1 bawang bombay abang ing julienne
  • Oyot tomat 16
  • 2 siung bawang putih, dicincang
  • 1 sendhok parsley sing wis disigar
  • Sal
  • 1 limón
  • Minyak zaitun ekstra prawan
Preparation
  1. Ing wajan, nganggo gerimis minyak, poach bawang wolung menit nganggo panas medium.
  2. We njupuk kauntungan saka iku wektu kanggo nyiyapake remukan. Kanggo nindakake iki, kita nggarap papak cincang, peterseli, utas safron lan uyah jiwit ing lesung. Banjur, tambah sendok teh minyak lan jus lemon banjur aduk.
  3. We nyelehake krim ing sajian sing cocog kanggo oven lan kita njebadi interior kanthi apik karo majado. Sabanjure, kita nutup lan nggunakake sisa remukan kanggo nyebar njaba.
  4. Tambahake bawang bombay kanggo sumber, rada lemes, lan tomat. Uga, jeruk nipis kasebut dicampur.
  5. Sawise rampung Kita njupuk krim menyang oven lan masak ing suhu 180ºC suwene 12 menit. Sakbanjure, kita mbukak krim lan ngeculake masak.
  6. Kita nyedhiyakake gilthead panggang kanthi bawang lan ceri panas.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.