Pancake Amerika karo madu kanggo sarapan

Pancake Amerika karo madu

Aku wis suwe nyiapake resep iki. pancake utawa pancake Amerika, nanging mesthi mudhun menyang wong liya nganti akhir minggu iki. Sawise dicoba, aku ora ragu yen bakal dibaleni kanggo sarapan diiringi woh-wohan seger, kacang utawa madu.

Kandel tinimbang pancake utawa crepe, bahan kanggo pancake Amerika iki, ora beda. Roti legi iki biasane ngemot susu, endhog, glepung, ragi, gula lan butter. Wektu iki aku ngancani madu lan kismis nanging kombinasi sing bisa ditemokake akeh, gampang dicocogake karo macem-macem rasa. Coba wae.

Ingredients

Kanggo 5 pancake

  • 200 g. Saka glepung
  • 200 g. susu sakabehane
  • Ragi 1 sendhok teh
  • 1 endhog
  • 1 sudu gula
  • 1 jiwit uyah
  • Mentega kanggo ndhapuk wajan
  • Miel
  • Kismis

Ngrampungake

Kita misahake endhog putih lan kuning telur. Cetha sing kita ngalahake titik salju. Nalika pucuk wiwit dihargai, kita tabur gula lan terus ngalahake nganti rampung dipasang.

Ing mangkuk, kita nyampur glepung karo ragi, uyah lan endhog. Kita ngalahake nalika kita nambah susu sithik-sithik nganti entuk adonan kenthel.

Kita nggabungake putih sing dipasang kanggo campuran karo gerakan envelop, ngewangi spatula.

Kita sijine a wajan ing geni (geni agêng). Yen wis panas, kita nyebar ing sisih ngisor nganggo butter banjur tuang adonan adonan. Kita nyebar kanthi wiji ing wajan lan masak sak suwene menit ing sisih kasebut. Kita nguripake lan masak ing sisih liyane. Pancake kudu kandel udakara 1 cm.

Nalika dicopot saka wajan, kita tumpukake ing piring supaya anget. Ing pungkasan, kita lebokake kacang butter ing pancake ndhuwur lan kita banyu karo madu. Kita ngawula karo kismis.

Informasi luwih lengkap -Pancake karo kompot apel, panganan penutup karnaval

Pancake Amerika karo madu

Katrangan lengkap babagan resep

Pancake Amerika karo madu

Wektu persiyapan

Wektu masak

Total wektu

Kilokal saben porsi 390

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.