Nyilih fritters karo anise

ing Anise fritter yaiku permen khas Lenten. Buñuelos minangka bahan sing digawe saka adonan goreng sing wis digawe roso sing disenengi, ing resep iki digawe nganggo rasa anise sing sugih. Anise menehi rasa sing nyenengake dadi luwih legi.

Ing wayah Paskah lan Puasa, permen khas saiki ora bisa dilalekake lan yen kita nggawe ing omah luwih apik.

Yen sampeyan ora seneng anis, sampeyan bisa mbusak utawa ngganti jus jeruk, vanilla. Sing paling disenengi. Dheweke apik banget lan jus.

Nyilih fritters karo anise
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 150 ml susu
  • Endhog 3
  • 120 gr. Saka glepung
  • 70 gr. saka butter
  • 25 ml anise
  • 1 sendhok teh bubuk manggang
  • Minyak kembang matahari kanggo nggoreng
  • Gula kanggo dilapisi
Preparation
  1. Kanggo nggawe fritters angin nganggo anise, luwih dhisik kita bakal nyelehake panci ing geni nganggo susu, butter lan anise. Kita bakal dadi panas ing ndhuwur panas medium.
  2. Ing piring dicampur glepung karo ragi, kita nyampur.
  3. Yen susu wis panas, kita bakal nambah piring nganggo glepung lan ragi sekaligus lan bakal mulai aduk nganggo sendok kayu. Kita nyuda panas sithik lan terus muter nganti adonan metu saka tembok panci. Kita adhem nganti sawetara menit.
  4. Kita nambah endhog ing adonan, aduk lan aduk sethithik sithik amarga larang regane kanggo nggabungake. Banjur kita tambahake endhog liyane lan iya padha.
  5. Yen kita ndeleng adonan isih kenthel banget, mula bakal ditambahake endhog katelu, yen ana adonan kaya krim kenthel, mula ora bakal ditambahake endhog.
  6. Kita ngeculake sajam sajrone kulkas.
  7. Kita wajan wajan karo minyak, yen wis adhem, adhem njupuk sendok banjur aduk ing wajan, banjur digoreng kabeh.
  8. Kita nggawa dheweke metu lan ngliwati gula.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.