Cake Sponge Lemon Vegan, Sederhana lan Apik

Kue jeruk lemon

Iki kue pungkasan sing digawe sadurunge oven cukup dakkandhakake. Kue pon lemon vegan sing, tanpa mangu-mangu, aku bakal daklakoni maneh nalika duwe open anyar amarga, saliyane kanggo rasa jeruk sing luar biasa, tekstur spons iki nggawe ideal kanggo ngeterake kopi ing wayah esuk.

Bahan-bahane gampang lan carane nerusake uga. Ora ngemot endhog utawa bahan-bahan asale kewan liyane, mula uga bisa dilebokake ing pola diet vegan. Kabeh wong ing omah bisa ngrasakake seneng lan bakal dadi sekutu nalika tamu.

Iki kue dhasar sing sampeyan uga bisa malih dadi panganan cuci mulut sing enak ing acara kasebut mbukak lan isi krim utawa nggabungake frosting. Aku seneng kombinasi lemon karo keju utawa coklat, nanging mesthine sampeyan bisa nemokake ide liyane kanggo nggawe kue iki dadi kue sing mewah. Apa kita bisa miwiti bisnis?

Resepipun

Cake Sponge Lemon Vegan, Sederhana lan Apik
Kue spons lemon vegan iki gampang lan alus, sampurna kanggo ngiringi kopi utawa dadi panganan cuci mulut kanthi ngisi isi utawa frosting.
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 6-8
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 280 g. Saka glepung
  • 80 g. saka gula
  • 2 sendok tepung kacang almond
  • 1 sendhok makan bubuk
  • ½ sendok teh baking soda
  • 235 ml omben almond utawa omben tanduran liyane (ora manis)
  • 70 ml minyak zaitun ekstra prawan
  • Jus saka 2 lemons
Preparation
  1. Oven digawe panas nganti 180ºC lan pelumas utawa lareni cetakan nganggo kertas baking.
  2. Kita nyampur kabeh bahan garing ing mangkuk: glepung, gula, glepung almond, soda manggang lan bubuk manggang.
  3. Ing mangkuk liyane, campuran bahan sing wis udan: ngombe sayuran, minyak zaitun lan jus lemon.
  4. Sabanjure, kita tambahake bahan garing ing mangkuk bahan basah lan kita nyampur nganti integral.
  5. Sawise Tuang adonan menyang cetakan, kita nutul counter kanggo ngilangi gelembung lan dilebokake ing oven.
  6. Panggang 40-45 menit utawa nganti jajan rampung.
  7. Sawise rampung, kita mateni oven lan ninggali jajan ing njero lawang nganti suwene 15 menit.
  8. Pungkasan, kita njupuk kue spons lemon vegan saka oven, kita unmold ing rak lan ayo adhem sadurunge dites.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.