Krim kembang kol

Krim kembang kol, sajian entheng lan empuk banget, Cocog kanggo nedha bengi utawa kursus pertama. Kita kudu ngenalake kembang kol luwih akeh ing buku resep, amarga nduweni sifat sing apik banget, sugih karo vitamin C, minangka sumber antioksidan sing apik banget, mung akeh kalori sing ndadekake entheng lan becik dilebokake ing panganan .

Bisa dimasak kanthi macem-macem cara, dikukus, digodhog, dipanggang, digoreng, adonan, lan uga mentah ing salad, mula sampeyan bakal seneng.
 Nanging pilihan sing paling gampang lan paling apik kanggo ngenalake ing omah lan utamane kanggo bocah cilik yaiku nyiyapake krim, amarga empuk banget lan entheng.

Krim kembang kol
Pengarang:
Jinis resep: Cremas
Porsi: 3
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 kembang kol
  • 2 kentang
  • 1 bawang bombay medium utawa ½ yen gedhe
  • 100 ml. krim masak utawa susu sing diuap
  • Minyak lan uyah
Preparation
  1. Kanggo nggawe krim kembang kol, luwih dhisik bakal kita potong kembang kembang kembang, cuci lan cadangan. Cincang bawang bombay lan lebokake menyang pot nganggo lenga sithik, coba masak nganti wiwit wernane.
  2. Kupas lan potong kentang dadi cilik-cilik. Iki ditambahake karo casserole karo bawang lan uga kembang kol. Tutup nganggo banyu lan jupuk supaya masak ing geni panas nganti empuk.
  3. Sawise kabeh wis mateng, kita digiling.
  4. Kita lebokake maneh ing geni, tambah uyah sithik, aduk banjur tambah krim abot utawa susu sing nguap, nganti krim sing apik. Kita nyoba kanggo mriksa manawa tekan uyah.
  5. Lan siyap. Krim kita saiki, sederhana lan sugih banget.
  6. Yen sampeyan duwe kompor cepet utawa ekspres, sampeyan bakal duwe krim sajrone 5 menit.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.