Kembang kol lan salad wortel karo apel

Kembang kol lan salad wortel karo apel

Bosen karo salad russian tradisional? Ing omah kita seneng banget, nanging uga nggawe versi alternatif kaya iki Kembang kol lan salad wortel karo apel. Kita nyiyapake akhir minggu kepungkur lan seneng banget nganti saiki dakcritakake karo sampeyan. Apa sampeyan wani nyoba?

Salad Rusia iki entheng lan nyenengake. Kembang kol minangka bahan utama, sanajan uga duwe bawang, wortel, apel lan Sawetara cah ayu! Yen maca kanthi bener, cah ayu. Iki, saliyane nyedhiyakake konsistensi salad, nggawe luwih lengkap.

Salad bisa dibumbui karo minyak lan cuka, nanging aku luwih seneng nambah mayones ing wektu iki. Iki nggawe sing cocog kanggo nyiyapake roti lapis lan roti lapis, nanging uga minangka iringan kanggo sajian daging utawa iwak. Sampeyan ora bakal butuh luwih saka 15 menit kanggo nyiapake, janji!

Resepipun

Kembang kol lan salad wortel karo apel
Salad kembang kol lan wortel karo apel iki cocog kanggo ngisi sandwich, nanging uga minangka iringan kanggo panganan daging utawa iwak.
Pengarang:
Jinis resep: Roti lapis
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Ca kembang kol gedhe
  • 1 panci kecik masak (200g.)
  • Wortel 3, parut
  • 1 daun bawang, disigar
  • 2 apel
  • Sal
  • Mrica
  • 2-3 sendok mayonis
Preparation
  1. Ing panci kanthi banyu akeh kita masak kembang kol ing florets 6 menit utawa nganti empuk.
  2. Nalika, kita ngumbah cah ayu ing sangisore iline banyu adhem.
  3. Sawise dicuci, kita lebokake ing mangkuk lan kita dicincang nganggo garpu. Kita ora kudu nggawe puree, mesthine kudu potongan lan bisa uga ana uga cah ayu.
  4. Sawise nambah wortel parut lan bawang, salah sawijining apel lan kembang kol sing disigar.
  5. Mangsa lan campuran uga kabeh bahan.
  6. Banjur kita nambah mayonnaise lan kita campuran maneh.
  7. Kita nyedhiyakake salad kembang kol lan wortel sing dihias karo apel liyane.

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.