Kriket kerang acar

Kriket kerang acar

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe kroket kerang sing enak. Mangkono, kita njupuk kauntungan saka kaleng cilik sing bakal ngrusak.

Biribiris

Biribiris, ora bisa ditolak!

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe panganan cuci mulut sing enak adhedhasar meringue lan coklat. Biribiris, cemilan sing ora bisa ditolak kanggo kabeh kulawarga.

Kentang bumbu panggang

Garnish kentang panggang bumbu

Ing artikel iki, kita mulang babagan cara masak hiasan kentang sing sehat banget, supaya sampeyan rada lali babagan gorengan khas Prancis.

Rebus kentang karo sayuran

Rebus kentang karo rebus sayuran

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan cara nggawe rebusan kentang sing enak karo sayuran. Makan siang kanthi energi lan nutrisi sing sehat banget.

Sosis Omelet Prancis

Sosis Omelet Prancis

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe resep sing gampang banget lan cepet kanggo nedha bengi kanggo bayi. Omelet sosis Prancis sing sugih.

Musaka aubergine lan sosis

Musaka aubergine kanthi sosis

Ing artikel iki, kita mulang supaya nggabungake rong panganan sing bakal disenengi bocah, aubergine lan sosis, ing mousse sing sugih karo akeh keju.

Flan Coklat Putih

Flan coklat putih, khusus akhir minggu

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe panganan cuci mulut sing enak kanggo akhir minggu iki. Flan krasan sing apik adhedhasar coklat putih, sampeyan mesthi bakal seneng banget.

Bal kentang

Resep bal kentang, khusus kanggo bayi

Ing artikel iki, kita nuduhake panganan sing gampang, gampang lan cepet kanggo bayi. Sawetara bal kentang kanggo miwiti karo panganan panganan sing padhet.

Panga lan kroket béchamel

Kriket panga nganggo saos béchamel

Ing artikel iki, kita mulang babagan cara nggawe kroket iwak kanthi saus béchamel, resep sing gampang lan cepet kanggo bocah kanggo mangan iwak.

Longaniza nganggo saus anggur

Longaniza nganggo saus anggur

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe resep sing cepet banget karo sosis. Dheweke dicuci nganggo saus anggur sing apik banget.

Endhog disetel karo tomat

Endhog disetel karo tomat

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan cara nggawe resep tradisional banget, sawetara endhog enak sing dicampur karo tomat, nedha awan utawa nedha bengi sajrone 15 menit.

Kentang panggang ing saus krim lan keju

Kentang panggang karo krim lan keju

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe kentang panggang sing enak ing saus krim lan keju, luar biasa kanggo kulawarga lan / utawa nedha bengi sing ora resmi.

Pancake diiseni

Tortilla diiseni beras lan serrano

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe resep enak kanggo omelet Prancis sing diiseni beras lan ham Serrano. Kanggo dilat driji!

Puding Medlar

Puding medlar, woh mangsan

Ing artikel iki, kita menehi idea babagan panganan cuci mulut kanggo akhir minggu iki, puding medlar sing enak.

Pavias

Pavías, tapa iwak roti sing apik

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan carane nggawe resep khas saka Andalusia sing dak tresnani. Las pavías, iwak sing wis mateng lan diasinake sing enak.

Fideua pitik

Resep ayam fideua

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan cara nyiyapake resep pitik fideua sing enak. Panganan sing enak lan jus kanggo restoran apa wae.

Cupcakes krim

Muffin krim, empuk lan alus banget

Muffin krim iku klasik ing industri koran, panganan sing ora bisa ditolak kanggo sarapan utawa cemilan. Kita nuduhake langkah-langkah sederhana!

Bal kentang diiseni daging

Bal kentang diiseni daging lan keju

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe resep sing enak kanggo bocah cilik, sawetara bal kentang sing diiseni daging, bakal disenengi.

Steak ing saus jamur

Isi pitik saos jamur

Ing artikel iki, kita mulang babagan cara masak panganan sing enak banget sing bakal disenengi. Iki minangka isi pitik saos jamur, enak!

Pitik karo Almond, Panganan 10

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe sajian pitik sing apik karo almond. Resep sing gampang, sanajan enak. Aku ngajak sampeyan nyoba.

Pidato

Calzones, resep khas Italia

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe resep khas Italia, sawetara calzone sing enak karo ham, keju lan tomat. Muga-muga sampeyan seneng.

Pizza krasan

Pizza krasan, nedha bengi Natal kanggo kanca

Ing artikel iki, sampeyan menehi ide babagan nedha bengi sadurunge Taun Anyar karo acara sing paling intim. Kanggo nindakake iki, nyiyapake nedha bengi sing ora resmi karo pizza krasan.

Mi wok karo zucchini

Mi wok karo zucchini

Dina Resep Masak iki diwenehi resep sing gampang banget kanggo mi Cina nganggo zucchini, dimasak ing wok.

Gosok jamur lan udang

Gosok jamur lan udang

Resep scramble jamur sing sederhana lan apik. Resep sing sehat lan gampang, kanthi sayuran lan vitamin sing penting banget kanggo kesehatan.

Tomat diiseni asinan lan tuna

Tomat diiseni asinan lan tuna

Resep tomat sing gampang diiseni. Tomat sing diiseni minangka tambahan sing sehat kanggo sajian apa wae. Isi tuna lan acar bakal nyenengake kabeh wong.

Salad buah tropis

Salad buah

Salad woh: nanas, mangga, kesemek, stroberi, blueberry, utawa woh-wohan mangsan sing paling cocog karo kita. Resep iki bakal nyenengake kabeh pengunjung

San jacobos

San jacobos, nedha bengi cepet

Ing artikel iki, kita menehi ide kanggo dina sing rada sibuk. Sawetara San Jacobos sing apik kanggo nedha bengi. Muga-muga sampeyan seneng karo dheweke.

Krim Custard

Krim kue, ngisi kabeh panganan cuci mulut

Resep kanggo nggawe krim pastry, krim sing paling misuwur kanggo nggawe panganan cuci mulut. Temokake cara nggawe krim pastry paling apik kanthi cara lan cara sing gampang.

Bakso diiseni

Bakso diiseni

Bacon lan keju seger diiseni bakso. Resep kanggo bakso keju sing enak kanggo panganan protein sing dhuwur

Dodo pitik diiseni saus béchamel

Dodo Villaroy

Dodo villaroy: dodo pitik karo saos béchamel. Cocog kanggo diiringi kentang goreng utawa salad.

resep pungkasan

Sandwich mortadella tomat

Ing kene kita nuduhake resep sederhana kanggo cemilan sing apik, nggawe roti lapis mortadella kanthi tomat.

resep-resep-kanggo-kentang-aton-lan timun-ndhuwur

Ubi kentang, tuna lan timun

Resep kentang, tuna lan timun sing sugih lan cepet. Ayo ndeleng proses sing gampang kanggo ngrasakake panganan istimewa iki.

Salad udang panggang

Salad arugula, nanas lan alpukat karo udang panggang anget, resep enak kanggo salad udang panggang, sehat lan gampang

Pitik ing anggur putih

Pitik ing anggur putih nganggo papak lan peterseli, resep pitik sing bisa digawe ing menit pungkasan, gampang lan migunani banget. Uga bocah-bocah bakal seneng.

Bungkus bocah

Panganan veal sing digulung, diiseni ham, keju lan zaitun kanthi saus anggur abang sing apik banget.

tuna taco karo tomat

Tuna taco karo tomat

Resep sederhana kanggo tuna tuna karo tomat. Ayo ndeleng langkah demi langkah kanggo ngrasakake panganan sing enak.

Panggang hake

Panggang hake fillet, karo keju karo jamu lan tomat garing kanthi kemangi lan bawang putih.

Pitik sawi

Dodo pitik karo jamur ing saus krim lan mustar.

Pitik asin

Pitik asin

Ayam emas lan jus ing kasur uyah panggang, resep pitik uyah iki enak banget lan gampang digawe, cobanen lan sampeyan bakal bisa ndeleng manawa sampeyan seneng

Sate daging lan sayuran

Dina iki kita bakal nyiyapake tusuk sate, sajian sing gampang banget sing kalebu macem-macem tusuk panganan sing dipotong nganti cilik ...

resep rampung bayem tumis karo endhog

Sayur bayem karo endhog

Resep sederhana kanggo bayem tumis karo endhog. Ayo ndeleng langkah demi langkah kanggo nikmati panganan enak iki.

Omelet lan Ham lan keju

Yen kudu nyiyapake sajroning limang menit, biasane kudu milih rong pilihan, utawa nyiyapake sandwich utawa omelet….

Fondue keju Camembert

Fondue keju Camembert

Keju Camembert goreng kanggo nyebar panas, gampang banget kanggo nggawe keju Camembert fondue sing bakal sukses ing meja apa wae

Palmeritas De Hojaldre

Kripik kue puff cocog kanggo cemilan. Amarga gampang disiyapake, sampeyan bisa nindakake kapan wae ...

Endhog sing digoreng nganggo bayem

Endhog sing digoreng nganggo bayem

Endhog scrambled karo bayam, ide sing cocog kanggo nedha bengi sing sehat. Iki minangka salah sawijining resep bayem sing paling apik sing bisa digawe, coba sampeyan bakal weruh carane sukses

Endhog disetel ing tomat

Endhog disetel ing tomat

Endhog sing digodhog ing tomat, resep sing gampang lan cepet sing cocog kanggo nedha bengi saben dina seminggu. Iki uga resep tomat sing sehat banget

Saus lada lada (kanggo pasta)

Saus lada lada (kanggo pasta)

Saus mrico sing enak lan murah kanggo pasta. Kanthi resep iki kanggo saus kue, sampeyan bakal bisa sukses tanpa ragu-ragu ing meja

Krim bawang bombay

Krim bawang bombay

Krim bawang bombay, resep sing gampang lan murah, cocog kanggo wektu krisis

resep rampung salmon panggang karo kentang

Panggang Salmon Kentang

Resep salmon panggang karo kentang, cara paling apik kanggo nyiyapake iwak aneh iki kanthi rasa sing kuat. Ayo ndeleng langkah demi langkah saka resep sing enak iki.

Resep Goreng Yogurt Pisang Rampung

Yogurt Krim karo Pisang

Resep kanggo yoghurt renyah nganggo gedhang, gaweyan sing gampang lan seger, cocog kanggo musim panas.

resep resep timun sing diiseni

Timun Spanyol sing diiseni

Resep timun Spanyol sing diiseni. Sugih lan sehat minangka cara sing apik kanggo nyiyapake sayuran iki, amarga dadi panganan enak nalika seger ing mangsa panas.

Enak Ayam Eksotik ing 10 Menit

Enak Ayam Eksotik ing 10 Menit

Ayam endah ing 10 Menit, Enak lan Enak Ayam sing Enak. Resep pitik iki bakal narik kawigaten sampeyan, coba lan sampeyan bakal weruh manawa sampeyan ora salah

Salad Tomat sing dialami

Salad Tomat sing dialami

salad tomat sing apik, resep sing enak, sederhana lan sehat banget. Resep salad iki nyedhiyakake akeh vitamin penting saben dina

Salad kentang musim panas

Salad kentang musim panas

Salad kentang musim panas, enak lan gampang banget, uga dikenal minangka salad pedesaan. Saliyane sederhana, uga panganan sing apik banget

resep kari pitik karo sayuran

Kari Ayam karo Sayuran

Resep kari pitik karo sayuran. Sederhana lan sehat. Kajaba iku, spesies kasebut minangka sekutu kanggo panganan.

resep salad artichoke rampung

Salad Artichoke

Salad artichoke sing sugih kanthi bahan ing saus kalengan. Kaya iwak teri, piquillo lsp. Sampeyan uga gampang disiapake.

resep resep cincin cumi nganggo jamur

Cincin Cumi nganggo Jamur

Resep sing sederhana lan sehat kanggo cincin cumi nganggo jamur. Persiyapane gampang lan kita ora kudu ngenteni pirang-pirang jam ing pawon.

resep resep saka terwelu karo papak

Kelinci karo Bawang Putih

Kaya sing dakkandhakake, terwelu minangka daging sing sehat lan gampang disiyapake, mula ayo ayo nggawe terwelu sing enak nganggo bawang putih.

resep resep tutup jamur nganggo endhog puyuh

Jamur Tapa nganggo Endhog Puyuh

Orisinalitas ing jagad tapas mesthi apik. Lan dina iki aku menehi resep sing akeh kanggo nggawe tapa khas, jamur sing endhog puyuh.

resep resep mrico diiseni sayuran lan jamur

Mrica Diiseni Sayuran lan Jamuran

Resep sing sehat lan sederhana kanggo disiapake. Sawetara mrico diiseni sayuran lan jamur. Rasa enak sing bakal nylametake kita saka monoton.

rampung resep biksu kanthi hiasan

Monkfish karo Garnish

Monkfish minangka iwak sing cocog karo kabeh, lan saiki aku nggawa hiasan sing paling apik (paling ora kanggo aku), mrico lan chanterelles sing ijo.

resep rampung kanggo steak russian turki

Isi Rusia Turki

Resep fillet kalkun Rusia minangka cara sederhana kanggo nyiyapake burger tradisional. Lan mesthine luwih sehat tinimbang sing wis siyap.

resep rampung kanggo tumis aduk goreng karo jamur

Tumis Zucchini karo Jamur

Masak cepet lan sehat, kita ora bisa njaluk apa-apa maneh. Mung butuh kekarepan lan sisane bakal metu dhewe. Kesehatan iku penting, mula ayo dijaga.

resep resep saka terwelu panggang karo rempah-rempah

Kelinci panggang karo Rempah-rempah

Resep sederhana kanggo terwelu panggang kanthi rempah-rempah. Iki minangka panganan sing enak banget kanggo panganan lan uga gampang dibumboni nganggo rempah-rempah utawa unsur liyane. Rasane enak.

resep rampung sega renyah

Nasi Crispy

Resep nasi sing renyah, cara sing gampang kanggo daur ulang lan kaget kanthi beda ide. Dadi kanggo ngrasakake gastronomi.

resep panggang kentang diiseni

Kentang Diiseni Panggang

Resep kentang isi panggang. Iki minangka persiyapan sederhana sing menehi asil sing apik ing babagan presentasi lan rasa.

resep rampung tabung cumi diiseni

Tabung Cumi Diiseni

Resep adhedhasar tabung cumi sing diiseni daging cincang. Kasedhiya panganan enak sing enak lan gampang lan bakal menehi asil sing apik ing level presentasi. Uga bisa diiseni sayuran.

Sate gedhang nganggo ham Iberia sing wis rampung

Sate Pisang karo Iberian Ham

Resep pincho adhedhasar banana lan ham Iberia. Pancen gampang lan cepet, uga kepengin weruh, ana barang sing digoleki ing pawon.

resep resep pizza karo daging cincang

Pizza Daging Minced Spicy

Resep pizza sederhana karo daging cincang pedhes. Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo nikmati pizza, lan nggawe sampeyan seneng karo sing dikarepake.

tusuk sate adhedhasar sayur-sayuran: zucchini lan aubergine

Sate Zucchini lan Terong

Resep adhedhasar sayuran: zucchini, eggplant. Iki gampang digawe lan enak kanggo dirasakake. Iki uga minangka cara khusus kanggo nyedhiyakake sayuran kanggo bocah.

resep terwelu sing enak lan sederhana nganggo saus romesco

Kelinci karo Saus Romesco

Resep terwelu ing saus romesco, gampang disiyapake kanthi gampang lan cepet. Saos bisa digawe ing omah utawa dituku. Bahane yaiku saos lan kelinci.

resep sederhana kanggo kaca tingal utawa roti lapis

Kacamata Pastry Puff

Resep sederhana kanggo kaca tingal utawa telapak tangan pastry puff. Bahan kasebut yaiku jajanan puff lan bisa uga gula sithik. Sampeyan bisa nambah bahan liyane kayata coklat kanggo nutupi lan menehi sentuhan sing beda.

resep kanggo sega karo sayuran lan kecap, macem-macem rasa sing beda

Beras nganggo Sayuran lan kecap

resep nasi karo sayuran lan kecap, tutul sing beda kanggo panganan sing akeh banget. Sampeyan mung butuh imajinasi lan kepinginan.

kentang karo papak lan cuka, gampang lan cepet digawe

Kentang Kanggo Wong Miskin

Kentang ora gampang, resep sing gampang lan resep cepet, adhedhasar kentang, papak lan cuka. Iki gampang banget lan digabung karo panganan enak liyane tanpa masalah lan kacepetan kompor, sayangé, saiki penting banget

York Ham Rolls karo Beras

Resep sing apik kanggo bocah, amarga bisa uga nyiyapake. York ham digulung nganggo beras, surimi, jagung lan tuna.

Kue Jeruk

:A: 250g glepung 1/2 sendok teh lard 150g gula 130g mentega ...

Lemon osobuco

Gra: 4 daging sapi ossobucos Lemon zest 100g butter 1 cangkir anggur putih garing Duduh kaldu daging ...

Bayem krem

:A: 2 bata krim 1kg bayem 70g butter 2 sendhok glepung 1/2 cangkir ...

Lamb karo jamur

Bahan-bahan: 300g jamur 2 fillet lamb Marsala anggur 60 g butter 1 siung bawang putih 1 gelas ...

Resep roti krasan nyata

Kita kabeh duwe memori roti sing digawe mbah putri lan ora bisa ngrasakake maneh. Dina iki sampeyan ...

Sandwich ham kanthi ati saka lontar

Resep sederhana kanggo sandwich ham kanthi ati-ati saka palem sing bakal disiapake dina iki minangka pilihan sing apik, nalika nampa kanca, ...

Saos Hollande

Dina iki aku menehi resep dhasar kanggo nggawe saus hollandaise sing apik, minangka persiyapan sing cocog kanggo iwak bumbu lan ...

Omah jagung

Yen sampeyan duwe jagung putih lan susu gandum, sampeyan bisa nyiyapake sajian sing luar biasa. Aja mandheg nyenengi awakmu ...

Celiacs: es krim pisang tanpa gluten

Kanggo nggawe es krim tanpa gluten sing enak iki, kita bakal nggunakake gedhang utawa pisang minangka panganan bergizi, dadi panganan penutup ...

Kembang kol kaleng ing minyak

Kita bakal nyiyapake kembang kol kaleng sing apik ing lenga supaya sampeyan bisa ngrasakake minangka aperitif lan uga ngiringi ...

Biskuit teh

:A: 500gr glepung 500gr gula 250gr almond 4 endhog 4 sendok madu madu Preparation: Ing mangkuk ...

Bebek karo bir

Gra: 1 bebek 1400 g 100cl bir 30 g butter 1 trikatuka 1 ranting timme 1 ranting rosemary ...

Celiacs: gnocchi beet tanpa gluten

Kita bakal nyiyapake resep tanpa gluten sederhana kanggo kabeh wong sing nandhang penyakit celiac kanggo nikmati minangka panganan utama lan ...

Sumebar Timun

Resep sederhana sing bakal disiapake minangka pilihan liyane, kanggo nyedhiyakake krim timun sing apik banget, amarga enak ...

Panggang quinces

Dina iki kita bakal nyiyapake panganan cuci mulut sing apik banget kanggo dipanggang, dadi resep sing gampang kanggo nyiyapake lan ...

Tomat kalengan ing brine

Ing sawetara kesempatan, aku menehi saran supaya bisa ngreksa macem-macem, nanging dina iki aku bakal mulang sampeyan carane ngreksa tomat ing ...

Cheesecake lan zaitun

Bahan-bahan 2 tutup adonan jajanan puff 300 gram zaitun ijo tanpa pit 300 gram zaitun ireng tanpa ...

Seafood lasagna

Bahan-bahan: 300g cuttlefish lembar Lasagna 150g jamur 1 zucchini 80g Parmesan 1 bawang 1 siung ...

Kue ricotta blackberry

Gra: 250g keju ricotta 250g blackberry utawa blueberry 3 sendok jus lemon 2dl krim asem ...

Mayonnaise Quince

Mayonnaise iki cocog kanggo daging panggang, areng, kayu utawa kayu panggang. Aku ngerti…

Gamelan papaya lan es krim

Sugih banget, nyenengake lan enak, becik dituduhake, nggawe 2 gelas dawa utawa 4 gelas umum, sing bisa dikonsumsi minangka camilan ...

Kue spons asin

Kue spons enak, beda kanggo dipangan kaya iki utawa ing rong lapis lan isi karo apa wae sing sampeyan karepake, kanggo aku ...

Klamben salad cilantro

Kita bakal nyiyapake resep sing gampang lan cepet kanggo riasan sing enak kanggo digunakake minangka bumbu kanggo rasa apa wae ...

Kentang Mediterania

Bahan-bahan 3 kentang medium 2 endhog rebus 8 olives ireng ireng 15 godhong kemangi seger 1 sendok makan ...

Krim kemangi kanggo saus pasta

Kita bakal nyiyapake resep sederhana kanggo krim kemangi khusus digawe kanggo saus jinis pasta seger utawa garing ...

Smoothie sederhana lan vitamin

Smoothie enak sing bakal disiapake dina iki minangka omben-omben kanthi kandungan vitamin sing dhuwur, lan minangka persiyapan sing gampang ...

Lapisan rasa vanilla

Icing minangka kamar mandi klasik sing digunakake ing kuah kanggo nutupi kue, kue-kue, biskuit, alfajore utawa cookie ...

Nasi kari nganggo mrico

Bahan kanggo 2 wong: 1 mangkok beras gandum dawa (basmati paling apik), 40 gr. mentega, 1/2 bawang ...

Kalori sithik: scramble kacang polong

Dina iki aku propose nyiyapake dekorasi sing gampang karo kacang polong kurang kalori sing sehat banget lan sampeyan ngrasakake minangka hiasan ...

Resep loin mackerel saka Bilbao

Bahan: mackerel kayu lapis 2. 4 kentang sedang. 3 papak. 1 lombok Minyak zaitun prawan. Preparasi Cuka Uyah lan peterseli: ...

Mackerel lan Bawang Pizza

Kita bakal nyiyapake resep sing gampang lan cepet kanggo pizza mackerel lan bawang, saengga rasane panganan cepet ing ...

Plum compote ing gelombang mikro

Kanggo nyiyapake panganan cuci mulut sing sehat ing sawetara menit, aku saranake sampeyan nggawe compote plum sing enak iki ing gelombang mikro, supaya ...

Kue spons lan woh

Gra: 200g glepung 250g gula 2 sendhok ragi 1 sendhok butter 10 endhog 1 gedhe ...

Jamur Provençal

Bahan-bahan Jamur, 400 g (112 Kkal) Minyak semprotan, jumlah sing diperlokake (10 Kkal) siung bawang putih, 4 (10 Kkal) Parsley ...

Jus nanas lan persik

Resep sing enak lan enak sing bisa digawe mung 15 menit, bakal nyegerake lan ngisi nalika ngurus siluet….

Flan bayam keju keju

Copot saka microwave kanthi resep iki. Bahan-bahan: 500g bayem beku 150ml krim cair 4 endhog 100g ...

Wortel gratin

Preparasi iki minangka salah sawijining favoritku, bisa dipangan dhewe utawa nganggo kalkun, pitik utawa iwak sing enak ...

Burger lentil panggang

Burger lentil sing dimasak ing oven minangka panganan sing apik banget amarga sifat wesi lan digabungake karo ...

Salad Mie Utuh

Pasta gandum kabeh cocog kanggo panganan sing kurang kalori. Amarga wis diilangi luwih cepet lan yen sampeyan mangan ...

Dodo putri panggang

Iki minangka kombinasi rasa sing enak, sajian sing ideal kanggo ngiringi salad ijo sing dipangan tanpa luput lan ...

Jamur lan truffle risotto

Jamur lan truffle risotto

Dina iki, kita menehi resep kanggo jamur lan truffle risotto sing mesthi bakal nyenengake kulawarga sampeyan ....

Gaya Bream Donostiarra

:A: 4 uyah segara 1/2 lombok Jus 1/2 lemon 1 siung bawang putih Minyak zaitun 4 sendok makan ...

Bakso kalori kurang

Bakso iki bakal nyenengake sampeyan, kanthi sithik lemak lan kabeh roso sing disertai sup sayur-sayuran sing ...

Gamelan plum

Proposal dina iki yaiku nggawe smoothie plum sing sumilir supaya sampeyan bisa ngrasakake kapan wae ...

Sorbet apel

Gra: 4 apel Eyang Smith (500 g) Jus sirup 1 lemon 30cl (300 g ...

Saus roquefort nganggo iwak teri

Keju Roquefort utawa keju biru iku enak kanggo rempah-rempah sing beda lan dina iki kita bakal nyiyapake saus sing apik, kalebu ...

Kentang ing klambi

:A: 1 kilo kentang 3 endhog 100g glepung 1 bawang bombay 1l duduh kaldu Garam, peterseli lan minyak Preparasi:…

Basa kucing

  Jeneng kasebut asale saka karakteristik bentuk memanjang, kaya ilat. Ilat kucing minangka biskuit iringan sing apik ...

Puding oranye

Gra: 2 dl jus jeruk 5 kuning telur 100 gram gula 1 dl saka susu 80…

Kentang, chard lan terrine waluh

Terine sing apik iki bakal nyedhiyakake sampeyan vitamin A, B, B9, B12, kalsium, fosfor zat besi, magnesium, belerang, mangan, tembaga, yodium, arsenik lan ...

Plum gelombang mikro ing sirup

Kita bakal nggunakake gelombang mikro, kanggo nggawe sawetara menit, resep sederhana iki kanggo plum ing sirup lan digunakake ing panganan cuci mulut, ngisi ...

Susu mayonis tanpa endhog

Mayonnaise iki migunani nalika musim panas amarga luwih suwe lan kita ora duwe masalah salmonellosis. Gra: 1…

Salad timun lan kubis

Bahan-bahan 1 timun gedhe 5 godhong kubis putih 2 sendhok minyak 1 sendok teh jus mustar sak ...

Hipertensi: tuna lan pizza bawang

Kita bakal nyiyapake resep pizza tuna lan bawang sing sederhana kanggo kabeh wong hipertensi, supaya bisa ngrasakake tanpa kekurangan ...

Mrica karo vinaigrette

Resep iki apik banget, cocog karo kabeh jinis daging lan roti isi, gampang banget, cocog kanggo sing ...

Nasi ayam

Arroz con pollo minangka varian paella khas Spanyol kidul (utamane ing Alicante lan Murcia) sing ...

Sega Turki

Bahan-bahan: 250g beras 3 / 4kg wedhus tanpa tulang 2 bawang 2 siung bawang putih 100g kari Kaldu ...

Jelly anggur krasan

Anggur misuwur amarga fruktosa lan duwe persentase gula sing dhuwur, mula ora apik kanggo ...

Cod tartare

:A: 300g cod tanpa wates 1 mrica abang 1 mrico ijo 1 mrico kuning 1 bawang bombay 1 bawang ...

Sirup jeruk

Kita bakal nggawe resep sedhep kanggo sirup oranye, dadi sampeyan bisa nggunakake sawayah-wayah nalika pengin dekorasi lan rasa ...

Jelly nanas krasan

Nanas nyedhiyakake vitamin C, B1, B2 lan PP, mineral: magnesium, natrium, zat besi, fosfor, belerang, yodium, kalsium. Jelly iki ...

Supremes Ayam Mustar

Resep sing enak kanggo ayam panggang paling utama karo mustar, minangka pilihan sing paling apik kanggo dinikmati ...

Sandwich alpukat

Usul dina iki yaiku nyiyapake sawetara menit sawetara sandwich alpukat sing enak kanggo dirasakake minangka ...

Krim anggur jeruk adhem

Dina iki aku bakal nuduhake sampeyan macem-macem pilihan kanggo nggawe krim jeruk bali sing nyenengake nggunakake jeruk sing sehat minangka panganan lan ...

Es krim coklat

Kanggo nyiyapake es krim iki, sampeyan ora mbutuhake akeh bahan lan sampeyan bakal duwe pilihan sing beda kanggo nggawe panganan cuci mulut ...

Kalori rendah: omelet wortel

Kita bakal nyiyapake resep sehat kanggo kabeh wong sing kudu ngetutake diet kalori sing gampang ditindakake ...

Plum granita

Kanggo nyiyapake resep sehat kanggo granita iki, kita bakal nggunakake plum kanthi kandungan vitamin lan mineral minangka panganan sing sehat ...