Kue Jeruk

:A: 250g glepung 1/2 sendok teh lard 150g gula 130g mentega ...

Lemon osobuco

Gra: 4 daging sapi ossobucos Lemon zest 100g butter 1 cangkir anggur putih garing Duduh kaldu daging ...

Bayem krem

:A: 2 bata krim 1kg bayem 70g butter 2 sendhok glepung 1/2 cangkir ...

Koktail Lobster

Gra: 200 g daging lobster 2 sendhok tomat saos 100g kacang polong kaleng 1 / ...

Lamb karo jamur

Bahan-bahan: 300g jamur 2 fillet lamb Marsala anggur 60 g butter 1 siung bawang putih 1 gelas ...

Sandwich ham kanthi ati saka lontar

Resep sederhana kanggo sandwich ham kanthi ati-ati saka palem sing bakal disiapake dina iki minangka pilihan sing apik, nalika nampa kanca, ...

Saos Hollande

Dina iki aku menehi resep dhasar kanggo nggawe saus hollandaise sing apik, minangka persiyapan sing cocog kanggo iwak bumbu lan ...

Mousse Cherry

Bahan-bahan: 4 godhong gelatin 3dl Anggur Abang 2 dl minuman keras ceri 175g yogurt 15dl krim 120g ...

Segara lan gunung risotto

Bahan-bahan: 500 gram beras kanggo risotto. 400 urang 300 jamur 2 bawang 1 peterseli 1 minyak bawang ...

Panggang Jeruk Ayam

  Bahan-bahan: 1 pitik gedhe 4 jeruk 2 sendok makan campuran seger Mrica Uyah lan minyak Preparasi: Preheat ...

Kue coklat (coklat)

Dina iki aku nggawa resep kanggo diet, nanging enak. Kue coklat, utawa luwih dikenal kanthi jeneng chocotorta, yaiku ...

Celiacs: es krim pisang tanpa gluten

Kanggo nggawe es krim tanpa gluten sing enak iki, kita bakal nggunakake gedhang utawa pisang minangka panganan bergizi, dadi panganan penutup ...

Muffin blackberry

Gra: 5 endhog 75 g blackberry 250 g butter 200 g gula 10g ragi 250 g ...

Kembang kol kaleng ing minyak

Kita bakal nyiyapake kembang kol kaleng sing apik ing lenga supaya sampeyan bisa ngrasakake minangka aperitif lan uga ngiringi ...

Bal waluh

Gra: 300 g waluh 160 g glepung 2 endhog 2 sendhok keju Parmesan parut Sedot ...

Biskuit teh

:A: 500gr glepung 500gr gula 250gr almond 4 endhog 4 sendok madu madu Preparation: Ing mangkuk ...

Bebek karo bir

Gra: 1 bebek 1400 g 100cl bir 30 g butter 1 trikatuka 1 ranting timme 1 ranting rosemary ...

Celiacs: gnocchi beet tanpa gluten

Kita bakal nyiyapake resep tanpa gluten sederhana kanggo kabeh wong sing nandhang penyakit celiac kanggo nikmati minangka panganan utama lan ...

Sumebar Timun

Resep sederhana sing bakal disiapake minangka pilihan liyane, kanggo nyedhiyakake krim timun sing apik banget, amarga enak ...

Panggang quinces

Dina iki kita bakal nyiyapake panganan cuci mulut sing apik banget kanggo dipanggang, dadi resep sing gampang kanggo nyiyapake lan ...

Tomat kalengan ing brine

Ing sawetara kesempatan, aku menehi saran supaya bisa ngreksa macem-macem, nanging dina iki aku bakal mulang sampeyan carane ngreksa tomat ing ...

Seafood lasagna

Bahan-bahan: 300g cuttlefish lembar Lasagna 150g jamur 1 zucchini 80g Parmesan 1 bawang 1 siung ...

Kue ricotta blackberry

Gra: 250g keju ricotta 250g blackberry utawa blueberry 3 sendok jus lemon 2dl krim asem ...

Mayonnaise Quince

Mayonnaise iki cocog kanggo daging panggang, areng, kayu utawa kayu panggang. Aku ngerti…

Gamelan papaya lan es krim

Sugih banget, nyenengake lan enak, becik dituduhake, nggawe 2 gelas dawa utawa 4 gelas umum, sing bisa dikonsumsi minangka camilan ...

Fror Chorizo

Gra: Chorizo ​​Candelario (khas Kepulauan Canary) Minyak zaitun Kanggo adonan fritter: 1 endhog ...

Saos mentega ireng

Saus mentega ireng minangka persiyapan sing gampang banget, aromatik lan enak sing bisa diiringi ...

Klamben salad cilantro

Kita bakal nyiyapake resep sing gampang lan cepet kanggo riasan sing enak kanggo digunakake minangka bumbu kanggo rasa apa wae ...

Kroket bit

Proposal dina iki yaiku nyiyapake kroket bit sing gampang lan nyenengake supaya bisa dinikmati minangka pamula utawa ...

Krim kemangi kanggo saus pasta

Kita bakal nyiyapake resep sederhana kanggo krim kemangi khusus digawe kanggo saus jinis pasta seger utawa garing ...

Lapisan rasa vanilla

Icing minangka kamar mandi klasik sing digunakake ing kuah kanggo nutupi kue, kue-kue, biskuit, alfajore utawa cookie ...

Salad buah entheng

Kita bakal nyiyapake panganan cuci mulut sehat salad buah sing seger kanggo sampeyan nikmati ing pungkasan nedha awan utawa nedha bengi ...

Kalori sithik: scramble kacang polong

Dina iki aku propose nyiyapake dekorasi sing gampang karo kacang polong kurang kalori sing sehat banget lan sampeyan ngrasakake minangka hiasan ...

Tuna salad karo sawi

Salad iki minangka proposal sing sugeh lan modern banget, utamane kanggo sampeyan sing pengin nggawe inovasi, nanging ...

Resep loin mackerel saka Bilbao

Bahan: mackerel kayu lapis 2. 4 kentang sedang. 3 papak. 1 lombok Minyak zaitun prawan. Preparasi Cuka Uyah lan peterseli: ...

Plum compote ing gelombang mikro

Kanggo nyiyapake panganan cuci mulut sing sehat ing sawetara menit, aku saranake sampeyan nggawe compote plum sing enak iki ing gelombang mikro, supaya ...

Kue spons lan woh

Gra: 200g glepung 250g gula 2 sendhok ragi 1 sendhok butter 10 endhog 1 gedhe ...

Kalori Sedheng: Garnish Bean Green

Aku bakal mulang sampeyan carane nyiyapake sajian sing enak supaya sampeyan bisa ngrasakake minangka hiasan, kalebu pilihan liyane lan ...

Flan bayam keju keju

Copot saka microwave kanthi resep iki. Bahan-bahan: 500g bayem beku 150ml krim cair 4 endhog 100g ...

Strawberry Yogurt Jelly

Panganan cuci mulut iki sugih banget krim lan yen sampeyan ora seneng stroberi, sampeyan bisa nggawe vanilla, peach, banana utawa ...

Jamur lan truffle risotto

Jamur lan truffle risotto

Dina iki, kita menehi resep kanggo jamur lan truffle risotto sing mesthi bakal nyenengake kulawarga sampeyan ....

Gaya Bream Donostiarra

:A: 4 uyah segara 1/2 lombok Jus 1/2 lemon 1 siung bawang putih Minyak zaitun 4 sendok makan ...

Gamelan plum

Proposal dina iki yaiku nggawe smoothie plum sing sumilir supaya sampeyan bisa ngrasakake kapan wae ...

Coklat wiski

Resep iki sederhana, sampeyan bisa nggawe hadiah utawa minangka panganan kanggo sapa wae sing dikarepake, coklat sing enak iki dadi godaan ...

Saus roquefort nganggo iwak teri

Keju Roquefort utawa keju biru iku enak kanggo rempah-rempah sing beda lan dina iki kita bakal nyiyapake saus sing apik, kalebu ...

Nanas Hawaii

Nanas Hawaii

Makanan penutup sing enak iki cocog kanggo dipangan sawayah-wayah lan ing saben taun ...

Salad sayuran rebus

Ing wiwitan musim semi lan wiwitan mangsa panas, salad wiwit dadi sajian utama utawa dekorasi ...

Kiwi kalengan ing sirup

Pengawetan sing digawe karo woh-wohan alami minangka panganan sing bisa digunakake kanggo nyiyapake panganan cuci mulut ...

Basa kucing

  Jeneng kasebut asale saka karakteristik bentuk memanjang, kaya ilat. Ilat kucing minangka biskuit iringan sing apik ...

Puding oranye

Gra: 2 dl jus jeruk 5 kuning telur 100 gram gula 1 dl saka susu 80…

Plum gelombang mikro ing sirup

Kita bakal nggunakake gelombang mikro, kanggo nggawe sawetara menit, resep sederhana iki kanggo plum ing sirup lan digunakake ing panganan cuci mulut, ngisi ...

Susu mayonis tanpa endhog

Mayonnaise iki migunani nalika musim panas amarga luwih suwe lan kita ora duwe masalah salmonellosis. Gra: 1…

Salad timun lan kubis

Bahan-bahan 1 timun gedhe 5 godhong kubis putih 2 sendhok minyak 1 sendok teh jus mustar sak ...

Tuna Sosis

Tuna iku penting ing panganan kabeh omah amarga protein akeh lan lem ...

Kiwi sele krasan

Aku bakal menehi resep sing gampang nanging dhasar kanggo wong sing kudu nggabungake vitamin C, E, provitamin A, asam folat, ...

Sega Turki

Bahan-bahan: 250g beras 3 / 4kg wedhus tanpa tulang 2 bawang 2 siung bawang putih 100g kari Kaldu ...

Jelly anggur krasan

Anggur misuwur amarga fruktosa lan duwe persentase gula sing dhuwur, mula ora apik kanggo ...

Cod tartare

:A: 300g cod tanpa wates 1 mrica abang 1 mrico ijo 1 mrico kuning 1 bawang bombay 1 bawang ...

Salad salad

Salad salad

Ing mangsa panas, salad minangka sajian sing sampurna, apik banget amarga seger, sugih karo vitamin, ringan lan gampang disiyapake ...

Yogurt nganggo apel lan kenari

Kanggo ngrasakake sarapan utawa tengah sore, aku saranake sampeyan nggawe panganan cuci mulut sing sehat iki sawetara menit ...

Sirup jeruk

Kita bakal nggawe resep sedhep kanggo sirup oranye, dadi sampeyan bisa nggunakake sawayah-wayah nalika pengin dekorasi lan rasa ...

Sayap AYAM AMERIKA CRISPY

Bahan-bahan: 2 sendok teh minyak zaitun 20 swiwi pitik 3 endhog gedhe 1/2 tuwung wiji wijen 1/2 cangkir ...

SEAFOOD QUICHE

 Bahan-bahan: 400g glepung kuat 200g butter 1dl banyu 250g udang 150g lobster 150g udang ...

Celiacs: adonan bom tanpa gluten

Aku bakal mulang sampeyan carane nyiyapake adonan bom tanpa gluten tradisional kanggo kabeh celiac, supaya bisa ngrasakake ...

Salami, keju lan tart endhog

Resep iki sugih banget, gampang lan becik diklumpukake kanthi bantuan bocah lanang, becik dipotong dadi kothak lan ...

Jelly nanas krasan

Nanas nyedhiyakake vitamin C, B1, B2 lan PP, mineral: magnesium, natrium, zat besi, fosfor, belerang, yodium, kalsium. Jelly iki ...

Applesauce gelombang mikro

Yen kita kudu nyiyapake panganan cuci mulut sing sehat sawetara menit, aku saranake sampeyan nggawe apel sing enak ing gelombang mikro, ...

Puding Roti Cepet Gratis Gluten

Kabeh celiac, wong diwasa, wong enom lan bocah bisa nikmati panganan cuci mulut sing enak kanggo sarapan utawa cemilan, kayata ...

Salad wortel lan salad

Cepet, gampang lan sugih banget, disiapake sajrone 20 menit lan digawe 6 sajian, minangka dekorasi sing ...

Mangga Mousse

Bahan-bahan: 250 g pulp mangga 50 cc jus jeruk 160 g gula 7 g ...

Saos putih entheng

Resep sehat kanggo saos putih ringan iki dirancang khusus supaya sampeyan bisa nggunakake kanthi macem-macem ...

Sandwich alpukat

Usul dina iki yaiku nyiyapake sawetara menit sawetara sandwich alpukat sing enak kanggo dirasakake minangka ...

Truffle Oat Sederhana

Dina iki aku propose nyiyapake resep sing gampang kanggo truffle oatmeal supaya sampeyan bisa nikmati karo kabeh kulawarga lan nggawe percoyo ...

Salad wortel lan palem

Bahan-bahan 1 kaleng palem 600 gram wortel 4 sendok krim 1 sendhok teh mustar 4 sendok makan ...

Quince utawa pectin apel

Bahan-bahan: apel utawa quinces dikumbah banjur dipotong kanthi biasa, 2 kilo- 1/2 liter banyu. Preparasi Godhok woh nganti ...

Kue jeli jeruk nipis

Bahan-bahan 1/2 gelas minyak ringan 3 endhog 1 paket ragi 1 gelas 1 gelas gelatin ...

Krim anggur jeruk adhem

Dina iki aku bakal nuduhake sampeyan macem-macem pilihan kanggo nggawe krim jeruk bali sing nyenengake nggunakake jeruk sing sehat minangka panganan lan ...

Rasmalai

Bahan 20g bubuk manggang ½ liter susu 100g susu bubuk Godhong Mint, kanggo ngrasakake ...

Serpihan karo Madu

Bahan-bahan: Uyah jiwit 2 sendok makan minyak zaitun 500 gr. glepung 2 endhog Preparation: Sijine ...

Es krim coklat

Kanggo nyiyapake es krim iki, sampeyan ora mbutuhake akeh bahan lan sampeyan bakal duwe pilihan sing beda kanggo nggawe panganan cuci mulut ...

Cemilan Daun Beet

Kita bakal nyiyapake roti isi godhong bit sing enak kanggo dirasakake minangka pamula sing panas utawa ngiringi macem-macem persiapan nggunakake daging ...

Anemia: panganan cuci mulut apel

Kita bakal nyiyapake resep sing cepet banget lan sehat kanggo kabeh wong sing ngalami anemia, dadi panganan penutup sing ngemot ...

Antecoco

Gra: 1 kaleng (13.5 oz.) Saka santen Serpihan klapa dibuwang nganggo bubuk kayu manis kanggo dekorasi 1…

Kalori rendah: omelet wortel

Kita bakal nyiyapake resep sehat kanggo kabeh wong sing kudu ngetutake diet kalori sing gampang ditindakake ...

Diabetes: salad wortel masak

Yen kita nggawe salad kanggo penderita diabetes karo sayuran seger, kita mesthi ngrasakake adhem, nanging ana varian liyane sing panganane bisa ...

Plum granita

Kanggo nyiyapake resep sehat kanggo granita iki, kita bakal nggunakake plum kanthi kandungan vitamin lan mineral minangka panganan sing sehat ...

Es krim koktail woh

Panganan cuci mulut manis sing enak yaiku es krim iki sing aku propose nggawe sawetara panganan, supaya bisa dicicipi ...

Truffle sing gampang lan cepet

Manis lan enak iki truffle sing bakal kita gunakake kanggo ngrayakake acara khusus, ulang taun utawa yen kita nampa kanca, ...

Donat Artisan

:A: 75gr butter 3 endhog vanilla ½ k gula 600gr glepung ragi 30gr ragi ½ l minyak ...

Biscotela

:A: Persik kaleng Puding coklat Kothak biscotti Vanilla flan krim Chantilly gedhe disiyapake: Siapke ing ...

Kopi Ati

Gra: 6 kuning telur endhog Kayu manis 500 ml utawa susu susu 8 sendok makan gula 2 sendok makan kopi 6 putih ...

Kue Es Krim Peach

Bahan: 1 kaleng susu 2 paket biskuit 1 kaleng persik ing sirup 1 kaleng susu pekat ...

Kue Panas Diiseni

Gra: Jarum suntik kandel. 1 tuwung susu Mentega, lebur 1 endhog 1 1/2 cangkir glepung Jam ...

Kue Biasa

:A: 2 endhog 1 sendhok esen vanilla 1 gelas (banyu) minyak 375 gram glepung 250 ...

Sega panggang nganggo endhog

Sega panggang nganggo endhog

Kanggo resep sing sehat karo endhog panggang, kita bakal nggunakake beras coklat sing apik banget, nanging yen ora duwe ...

Es krim melon karo susu pekat

Dina iki kita bakal nyiyapake panganan cuci mulut kanthi rasa sing enak lan enak kaya resep es krim melon kanthi susu kental ...

Rosada karo saus kacang almond

Dina iki aku bakal menehi sampeyan sajian sing ideal kanggo nedha bengi romantis sing bisa pamer. Apa sampeyan pengin nyoba? Cukup sumelang ...

Dekorasi beras Rosemary

Aku saranake sampeyan nyiyapake hiasan nasi rasa rosemary sing enak kanggo dirasakake minangka panganan sing panas lan gunakake ...

Mie nganggo welut lan krim

Aku ora ngerti apa sing sampeyan pikirake, nanging kanggo kula welut iku enak lan luwih-luwih nalika sampeyan bisa nyampur ...

Wortel acar

Proposal dina iki yaiku nyiyapake wortel acar kanggo diicipi ing akhir minggu minangka hiasan, panganan pembuka utawa ...

Kue Coklat nganggo Malt

:A: 175g butter dipotong dadi kubus Gula gula kanggo dekorasi 2 sendhok teh vanili ekstrak 3 endhog medium ...

Gedhang asri

Bahan-bahan 100g mentega cair Pisang asri 100g gandum gulung 2 pisang 4 sdm gula coklat 4…

Permen waluh sing dicetak

Kanggo nggawe rasa sehat, iki kita bakal nggunakake waluh jinis waluh amarga konsistensi luwih apik kanggo nggawe persiyapan iki lan ...

Mi neapolitan

Bahan-bahan: 1 bawang bombay 1 siung bawang putih 2 batang seledri 1 cangkir tomat goreng alami 1 sendhok teh ...

Pangsit nganggo serpihan jagung

Dina iki aku propose kanggo nggawe pangsit manis sing enak lan nutrisi kanthi serpih jagung sing renyah banget ing lambung supaya ...

Jelly stroberi alami

Resep sehat kanggo nggawe jeli stroberi alami iki minangka persiyapan sing gampang lan krasan supaya kabeh ...

Puding apel entheng

:A: 6 sendok bubuk susu skim, 3 endhog kuning 150 gram ricotta kalori parutan kurang saka ...

Tikus Madu Tebu

Gra: 2 sendok tumpuk gula bubuk 4 Endhog 250 cc krim susu 1 cangkir madu saka ...

Saos Bawang ijo

:A: 50g butter (kanggo nggoreng) Pot krim Trikatuka bawang ijo: Sijine mentega ing wajan lan ...

Mie Brussels tunas

:A: 100 g daging babi asap 1 bawang dipotong ing wulu 2 gelas kecambah Brussels Asin ...

Salad tuna lan jagung

:A: 2 endhog 4 utawa 5 ati kurma 1 kaleng tuna ing lenga Mayonnaise biji jagung Preparation: Cut ...

Salad patang musim

Bahan-bahan: 100 gr. saka keju roquefort 50 gr. saka kacang pinus Minyak lan uyah 50 gr. saka kenari 100 gr. saka…

Susu Jambon

Smoothie iki cocog kanggo bocah kanthi tataran pangembangan fisik lan mental. Bahan-bahan 1 tuwung lan 1/2 ...

Empanadas Kentang lan Bawang

Resep iki paling apik kanggo disiapake nalika isih duwe turas, lan yen sampeyan pengin luwih gampang, sampeyan bisa nyiyapake kanthi ...

Udang acapulco

Bahan-bahan: 1 kilo udang bersih. 50 gram saka butter. 1 siung bawang putih sadurunge wis dicincang. 1 gelas brendi….

Rasane Ratu

Bahan-bahan: 1 kaleng susu krim 1/2 cangkir kismis 1/2 cangkir rum 1 sendok teh uyah 4 sendhok ...

Gummy woh

Kanggo sing paling enom ing omah, aku menehi resep sing ora bisa ditolak sing bakal ngirit akeh ...

Lisa diiseni

Gra: 6 Smoothie utawa Hake Fillet 1 Roti 2 Endhog Parsley 2 Sendhok Daun Cincang Apik 1 Wortel ...

Duduh kaldu Laban

Bahan (5 wong): 6 siung bawang putih dicincang sacoro apik 1 paprika 1 kilo wedhus utawa daging babi ...

Labu Flan

Ing kene aku nuduhake sampeyan, panganan cuci mulut sing inovatif, gampang disiyapake lan sehat; cocog kanggo sing paling enom ing omah, ...

Neapolitan macaroni

Ing kene aku nuduhake resep pasta, gampang disiyapake lan enak. Coba gawenen: Bahan: 400 g. saka macaroni 100 ...

Saos Marseille

Mangkene resep kanggo saus sayuran sing cocog. Bahan-bahan: 2 siung bawang putih 3 bawang 60 g. saka…

Pisang Goreng

Aku nggawa panganan cuci mulut sing beda sing bisa disiyapake kanthi cepet. Bahan-bahan: 6 pisang 100 g. mentega ...

Belut goreng

Bahan-bahan: 1½ kg. Belut sing luwih sithik, ½ liter saka cuka, of liter minyak (bakal kari), Glepung ing ...

Krim kue kanggo invoice

Bahan-bahan: susu 1 liter, 200 gram gula, 4 endhog, 100 gram glepung, Kulit jeruk nipis, Vanilla. Preparation:…

Avocado lan salad bawang

Dina iki kita bakal nggawa salad khusus kanggo musim semi: Bahan-bahan: 6 alpukat gedhe 1 sendok teh jus ...

Salad alpukat lan keju

Gra: 3 alpukat dipotong dadi irisan tipis 150 gr. keju salut port dipotong dadi kubus 1 sendok makan jus ...

Saos tomat pedhes

Yen sampeyan pengin ngejutake kulawarga nganggo saus sing beda, coba coba pilihan iki: Bahan: 3 sendok makan ...

Stroberi sele karo stroberi

Aku menehi panganan cuci mulut sing seger, cepet lan murah kanggo nikmati kabeh kulawarga. Bahan-bahan 1 sachet gelatin ...

Goreng hake schnitzels

Aku saiki menehi resep sing sugih banget kanggo menehi iwak sing disiapake kanthi cara liyane kanggo sing paling enom lan ora ...

Salad lengkap tanpa masak

Kanthi sawetara bahan lan tanpa masak, sampeyan bisa pamer ing sajian iki, yaiku: Bahan-bahan 400 gram keju ing teken ...

Salad Calabrian

Aku menehi resep liyane, kanggo nyoba yen dicoba: Bahan-bahan: 1/2 kg Salami daging adhem, 4 Timun, 3 Apel 1 ...

Salad Radicheta

Dina iki, aku menehi salad sing cepet lan gampang kanggo sampeyan, cocog karo kabeh jinis daging: Bahan-bahan Radicheta ...

Ati sing digoreng

Sawetara bocah mangan ati, mula sampeyan kudu nyamar supaya bisa dipangan. Coba resep iki lan critakake:…

Salad Rusia ing sele

Apa sampeyan seneng salad Rusia? Coba nganggo macem-macem jinis iki: ing sele. Bahan-bahan: 200 g kacang polong sing dimasak 1 bisa ...

Salad stalk salad

Kita terus nganggo salad non-tradisional, coba coba coba batang chard iki: Bahan: 2 bungkus ...

Souffle iwak

Iwak bisa dikombinasikake karo macem-macem panganan, nanging coba delengen kaya souffle: Bahan: 1 silverside ...

Piala Melba

Ayo coba coba coba panganan cuci mulut sing enak iki: Bahan-bahan: 2 porsi es krim vanilla 1 persik ing ...

Mint Liqueur Dessert

Makanan penutup iki minangka panganan enak lan gampang banget disiyapake, sajrone sawetara menit sampeyan siyap lan tanpa ...

Isi albacore kukus

Coba steak kukus khusus dina iki: Bahan-bahan: Albacota (tuna putih) 800g Baby zuchini 100 g Aubergine bayi 100 g ...

Salad tuna lan crab

Yen sampeyan pengin nyoba sing elit tanpa nglirwakake rasane, aja ragu-ragu nyiyapake resep iki ...

Spaghetti al cartoccio

Bahan-bahan: 350 g. spaghetti 4 sendok minyak lenga 16 tomat ceri 16 zaitun ireng pitted black dicincang peterseli Oregano Preparation:…

Saos Waluh

Resep becik kanggo ngganti rasa pasta sampeyan, apa sampeyan wani? Bahan 1/2 kilo waluh 1 bawang bombay 1…

Bal vanilla lan coklat

Resep enak kanggo dituduhake karo kanca utawa kulawarga secangkir teh sing enak. Bahan 60 cookie vanilla ...

Loin Pork Panggang

Resep sing sugih kanggo daging babi panggang, kepinginan cilik ora bakal nglarani sapa wae. Ayo ndeleng langkah demi langkah.

Mustar peceto

Dina iki kita bakal ndeleng cara nyiyapake daging nanging kanthi cara khusus: Bahan-bahan: 1 Peceto 2 duduh kaldu daging utawa sayuran 1/2 ...

Peach Mousse

Gra: 300 g persik ing jus sirup 1/2 lemon 210 g gula 250 ml krim 3 ...

Saus kréol

Dina iki aku menehi resep khas Argentina kanggo ngiringi daging panggang sing enak. Bahan: - 100 cc ...

Panggang nasi lan sayuran

Dina iki aku bakal menehi sampeyan spesial, puding sing enak lan sayuran sing bisa dipangan kulawarga lan nampa tepuk tangan ...

Surimi

Dina iki aku bakal ngenalake sampeyan carane nyiyapake surimi tapas kanthi cara sing gampang lan enak. Bahan-bahan: - 1 roti ...

Kentang nganggo bawang

Ngimpi masak dhuwit sithik, sugih lan praktis, kayadene ing resep iki: Bahan-bahan 1/2 kilo ...

Milanese lan Provençal

Dina iki, aku menehi resep kanggo wong Milanese a la Provençal supaya sampeyan bisa dadi ratu ing pawon. 1a XNUMX…

Daging Strogonoff

Kanggo wong sing nuntut, aku menehi sajian sing gampang lan enak kanggo para penggemar panganan sing enak. Bahan-bahan 450gr loin utawa rump ...

Mackerel lan pai bayam

Bahan-bahan 2 tart persegi dowo isine 2 sendhok minyak 1 bawang bombay dicincang 2 sendhok mrico cincang ...

Keriting coklat

Cocog kanggo kabeh jinis jajan utawa puding amarga bisa digawe nganggo coklat putih utawa ...

Utas lemon lan oranye

Nalika nggawe jeruk utawa kue coklat, kita ora ngerti cara dekorasi. Dina iki ing kene aku ninggalake benang jeruk sing ...

Mangga ngemot daging babi

Iki minangka panganan kanggo nuntut mung langit-langit, lan sampeyan dadi kaya ratu. Bahan-bahan 2 pelem 8 medali ...

Crisps Hazelnut

Iki resep sing apik kanggo ngganti cookie lan roti panggang klasik lan menehi sentuhan pribadi ing sarapan ...

Semolina gnocchi

Bahan 250 gram semolina Tepung dibutuhake jumlah Uyah kanggo ngicipi Prosedur Masak semolina ing banyu lan uyah, banjur ...

Sandwich Udang

Sandwich minangka panganan sing cepet banget kanggo disiyapake, lan yen sampeyan nambahake bahan-bahan sing akeh, mula bakal diwenehi ...

Kentang Lyonese

Kentang minangka panganan liya sing mesthi ora bisa dilalekake. Dina iki aku menehi sawetara kentang Lyonese sing enak, ...

Saos zaitun lan jamur

Yen sampeyan duwe salah sawijining nedha bengi sing kudu pamer, utawa mung istimewa kanggo sampeyan, sampeyan ...

Sup iwak

Kaya sing wis dingerteni, iwak duwe kaluwihan sing ora kaetung kanggo awak. Dina iki aku bakal menehi resep sing ...

Sega pesto

BAHAN: 400 gr. saka beras. , 400 gr. Basil, Minyak, lan uyah rebus. Pinion Keju parut. PROSEDUR: - Kita ngremuk ...

Sup mayones

BAHAN: 1 endhog, 1 siung bawang putih, minyak, cuka, uyah, 1 liter banyu, peterseli, roti basi. PROSES: -…

Isi jago lemon

BAHAN: 16 fillet jago. Susu 2 gelas Uyah, glepung lan minyak. Kanggo saos: - 1 gelas ...

Courgettes sing diiseni

BAHAN: 3 zucchini. 150 gr. saka keju alus. 1 trikatuka disigar. Uyah lan mrico, Minyak. 2 irisan ham….

Tomat salju

BAHAN: - 4 tomat. - 1 tas keju Parmesan cilik. - Krim cair. - bubuk Basil. - Uyah…

Kacang buncis

BAHAN: - 1 kg kacang buncis. - Minyak. - Serrano ham. - 1 tomat. - 1 bawang bombay. - 1 untu ...

Kerupuk jagung

BAHAN: 1 liter butter. 1 endhog. 450 gr. glepung jagung. Gula (150-200 gr). PROSEDUR: Kita nyopot saka kulkas ...

Flan Jagung

INGREDIEN - 5 sendok makan Cornstarch. - ½ liter susu. - ¼ cangkir gula. - 2 kuning. - ...

Mousse melon

Mousse melon

Mousse melon minangka resep kanggo panganan cuci mulut sing nyegerake lan entheng sing disenengi banget ing musim ...

Atole

Plum atole

BAHAN: - 1 kg plum seger - 1/2 kg adonan sing wis disiyapake - 1 liter lan setengah susu - gula secukupnya - 1 batang kayu legi SIAP: S

Pancake

Iki resep banget kanggo pancake, sing kaya wafel nanging luwih apik. Bahan: 2 endhog 1 cangkir ...

Salad buah entheng

Iki minangka salad buah sing kurang kalori. Bahan: 5 jeruk 1 apel 1 jeruk bali 2 kiwi 1 persik ...

Gedhang Meringue

Resep iki cocok kanggo celiacs, sanajan ora khusus kanggo dheweke, nanging sugih banget lan bisa dipangan ...

Busa stroberi

Iki resep Ringan, salah siji sing paling disenengi kanthi rasa sing unik.Bahan: 1 Kothak Ceri ...